Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 19
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di zioweb
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    143

Лянча Дельта інтегралі 8 - обмежувач Turbo

Привіт усім і з новим роком!
    Мені потрібна ваша допомога, по мірі того як я сходжу з розуму, щоб обмежувач turbo на Інтеграл першого типу, 8-клапанний.
    Це модель від 185cv і (додаю файл орі), аналізуючи файл, я був переконаний, що обмеження було на адресу 003E01.
    Для перевірки я встановив нижчою ціною, еквівалент 0.4 бар, щоб побачити, якщо він був правильний, але, на жаль, тиск піднімається без проблем до вимкніть 1.1 як завжди.

Ви могли б мені допомогти, хто знає цей ECU?

Заздалегідь спасибі!
    File Allegati Файл Вкладення

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    143
    привіт всім, ніхто не має інформації для цього запиту?

дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав zioweb Visualizza Messaggio
    привіт всім, ніхто не має інформації для цього запиту?

дякую
    Я сподіваюся, ти знаєш, що робиш, крім електроніки з цим?
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    Я подивився цей файл і не знайшов, а в інші файли, завжди в 8 bit тиск турбо, ділиться на 76 так що ти повинен знайти близько 175 або як це часто буває кривої з 10 балів

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    можливо, 3ba0 на 10 очок, але може бути overboost, і не обмежувач

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    143
    Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Я сподіваюся, ти знаєш, що робиш, крім електроніки з цим?
    враховуючи, що я інтерпретував ваша відповідь не ясний я тобі скажу, так, я знаю, що я роблю з цими автомобілями. я рухаюся обережно і тільки після вивчення пристойний.
    Для 8 не знайшов документи, і я відновив адреси і логіки, починаючи від знання ж ебу встановлений на Ford Cosworth. Я також підготував зручний def-файл для tunerpro.
    Мені не вистачає тільки біта обмежувач turbo. Ти можеш мені допомогти?

Citazione Спочатку Написав franco75 Visualizza Messaggio
    можливо, 3ba0 на 10 очок, але може бути overboost, і не обмежувач
    Але у 10 очок був на 16v, де не було насправді управління overboost, на 8 мені здається, не є управління електронне, АЛЕ МОЖУ ПОМИЛЯТИСЯ.
    Читала, що і битий був від дверей до 255, але тоді ніхто не каже, який

3BA0 на cosworth збагачення в повністю відкритій дросельній заслінці. Як кривий, значень і перетворення завжди сумісні, з якої я думаю, то.

Турбо ці ECU, завжди на Cosworth, які поділяють те ж обладнання і, безумовно, "джерело" програмного забезпечення, обмежувач turbo, повідомляє в кінці карти, де є також управління псевдо-сенсорами, які збирають (AMAL valve).
    У цій області, ecu дельта "порожній,", все на 255, щоб зрозуміти.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    перевірити налаштування alfa q4, але нічого, продовжуємо допомагати

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    Я torver це з сайту:
    TURBO PRESSURE LIMITER

This map control max turbo pressure which is allowed before ECU cuts the ignition.

<Click for full size>

This map is 16x2 fields. There are 16 RPM точки зупину. This map shares the same RPM breakpoints with TURBO PRESSURE map.

COLUMNS are RPM точки зупину. Calculation is the same as with injection map RPM точки зупину.

There are 2 ROWS. Second row is the max pressure limit. When this pressure is reached, ECU will cut the ignition. First row is max pressure set. When ECU cuts the ignition due to reached max pressure, it will start working again, when the set value is reached.

At address hex 7650 follow the pressure limit and pressure set values. These values are 8 біт. To get the pressure limit and pressure set values in bars you have to divide dec value with 170.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    якщо ти думаєш, що ми не були криві, 3e27 і 3e28 можуть бути двох обмежників увімкнення та вимкнення блокування?

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    143
    перевірити налаштування alfa q4, але нічого, продовжуємо допомагати
    Дякую

Я torver це з сайту:
    TURBO PRESSURE LIMITER

This map control max turbo pressure which is allowed before ECU cuts the ignition.

<Click for full size>

This map is 16x2 fields. There are 16 RPM точки зупину. This map shares the same RPM breakpoints with TURBO PRESSURE map.

COLUMNS are RPM точки зупину. Calculation is the same as with injection map RPM точки зупину.

There are 2 ROWS. Second row is the max pressure limit. When this pressure is reached, ECU will cut the ignition. First row is max pressure set. When ECU cuts the ignition due to reached max pressure, it will start working again, when the set value is reached.

At address hex 7650 follow the pressure limit and pressure set values. These values are 8 біт. To get the pressure limit and pressure set values in bars you have to divide dec value with 170.
    Логіка є більш або менш такий же, навіть для того, щоб обмежувач оборотів, має значення, що викликає сухого різання і значення, що практично виключає тільки ін'єкції циліндра, щоб "пригальмувати" підйом до максимуму.

Для сім'ї IAW цього типу, ви, обмежувач turbo, навіть на Cosworth (які, як я сказав, ближче, як версія програмного забезпечення і апаратних), є обмежувач turbo подвійний: один ріже, а інший повернутися назад.

якщо ти думаєш, що ми не були криві, 3e27 і 3e28 можуть бути двох обмежників увімкнення та вимкнення блокування?
    Отже, ці два пункти я теж помітив, але, чесно кажучи, не пробував ще, тому що я не повернуся значення, і я поясню чому.

Завжди роблю ретро-engineering від IAW, встановлений на cosworth, значення перетворення мені повернулися практично всі і обмежувач турбо на Ford приносить значення 240 220.
    Йдуть перетворені за допомогою формули (ЗНАЧЕННЯ/121,344) -1 так, щоб мати значення, в барах, в іншому випадку без -1 за абсолютною. І насправді Ford вирізати приблизно на 1 бар.

Ці значення 180 і 186 (у частині, що звернені в логічний порядок, в якому я очікував знайти) мені б скоротити тиск на 0.5.
    Тоді, так як датчик тиску це те ж саме, між двома авто, я думав, що навіть перетворення повинне бути таким же, по якій я не протестовані, але насправді, здається, sane, як стан, і відсутність інформації, більш безпечні і перевірені я постараюся їх як можна швидше!

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •