Результати 1-6 з 6

Обговорення: scodifica старі iaw

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2016
    Повідомлення
    106

scodifica старі iaw

привіт всім, я хотів би scodificare старий iaw 8 p10, що я перебуваю в будинку
    тепер, знаючи, що, крім декодерів, які перебувають у продажу, можна зробити запис файлу, clock 27
    і, вводячи потім у орі
    мої питання ці процедури живлення блоку управління після файл clock може бути зроблено в школі??? знаючи pin-out?
    файли clock, починаючи діяти на цп? ці файли clock, вони всі однакові ? як він буде генерувати?
    заздалегідь спасибі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    259
    Citazione Спочатку Написав tac89 Visualizza Messaggio
    привіт всім, я хотів би scodificare старий iaw 8 p10, що я перебуваю в будинку
    тепер, знаючи, що, крім декодерів, які перебувають у продажу, можна зробити запис файлу, clock 27
    і, вводячи потім у орі
    мої питання ці процедури живлення блоку управління після файл clock може бути зроблено в школі??? знаючи pin-out?
    файли clock, починаючи діяти на цп? ці файли clock, вони всі однакові ? як він буде генерувати?
    заздалегідь спасибі
    Marelli Iaw 8f_16f_18f.jpgMarelli Iaw 8f_16f_18f_.jpg

ce спеціальну програму з інтерфейсом rs232 (com, який ви можете scodificarle, я, я зробив близько десяти цей режим, якщо ви хочете, й не заборонено, місця утиліта
    Алекс

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2016
    Повідомлення
    106
    я думаю, що ви можете розмістити у мене є старий комп'ютер з com-порту я можу спробувати kn тому спасибі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    259
    я думаю, що ви можете розмістити у мене є старий комп'ютер з com-порту я можу спробувати kn тому спасибі
    ви можете сміливо використовувати цей адаптер usb ---> com, як це роблю я, а потім ви повинні побудувати інтерфейс, вбудований max232 (я змінив один з тих гарних і факти, які лежать на aliexpress)
    File Allegati Файл Вкладення
    Алекс

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2016
    Повідомлення
    106
    Початок будівництва інтерфейсу і подивимося, але я думаю, що працювати на 8?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    259
    Початок будівництва інтерфейсу і подивимося, але я думаю, що працювати на 8?
    Якщо він один і той же процесор, і це в 35 пін повинен йти
    Алекс

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •