Результати 1-10 з 11

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    178

help, проблеми, відновити файл

привіт всім,
    я повинен повернути на honda civic 2.2 мого друга, якого він прив'язаний, а потім втратили власний файл орі. Після того, як купив файл з таким же номером SW співробітниками professionalchiptuning я порівняв останній з файл-ліжко, врятував блоків на карті, що мені потрібно повернути, відкрив файл з машини і вставити блоки на їх місці. Проблема в тому, що коли я пишу в файл з MPPS в кінці листа мене від помилки, і потім машина не заводиться. Що я помиляюся ?
    я додаю файл з автомобіля, файл, купити файл, який я написав не працює. Я сподіваюся, що хтось може допомогти
    Дякую
    Honda civic.rar

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    259
    Citazione Спочатку Написав фабіо Visualizza Messaggio
    привіт всім,
    я повинен повернути на honda civic 2.2 мого друга, якого він прив'язаний, а потім втратили власний файл орі. Після того, як купив файл з таким же номером SW співробітниками professionalchiptuning я порівняв останній з файл-ліжко, врятував блоків на карті, що мені потрібно повернути, відкрив файл з машини і вставити блоки на їх місці. Проблема в тому, що коли я пишу в файл з MPPS в кінці листа мене від помилки, і потім машина не заводиться. Що я помиляюся ?
    я додаю файл з автомобіля, файл, купити файл, який я написав не працює. Я сподіваюся, що хтось може допомогти
    Дякую
    Honda civic.rar
    здрастуйте, є цінності, змінені навіть наприкінці карти, спробуйте поставити навіть ті, і подивитися, якщо вирішите, що ви використовували якийсь утиліти?
    Алекс

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    178
    Citazione Спочатку Написав alex210392 Visualizza Messaggio
    здрастуйте, є цінності, змінені навіть наприкінці карти, спробуйте поставити навіть ті, і подивитися, якщо вирішите, що ви використовували якийсь утиліти?
    привіт, я повністю неосвічені в цьому питанні, але я вважаю, що ці цінності є частиною контрольних сум для того, щоб це змінити

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    259
    можливо, спробуйте цей файл
    File Allegati Файл Вкладення
    Алекс

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    178
    можливо, спробуйте цей файл
    дякую за допомогу, я можу попросити цей файл, як ти його отримав ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    259
    дякую за допомогу, я можу попросити цей файл, як ти його отримав ?
    ви насправді, я біг cks, я його отримав, передавши файл за раз, пробували, якщо працює?
    Алекс

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    178
    ви насправді, я біг cks, я його отримав, передавши файл за раз, пробували, якщо працює?
    не всі ще, автомобіль-це мій друг, я повинен прийти додому, щоб спробувати.
    а для того, щоб не зробити спроби вакуумного б хотіла уточнити, що файл орі (honda_civic_2.2cdti_140cv_edc16c31_1037396119.орі ) - це файл, який не належить цьому автомобілю, так що якщо ви використовували це в якості основи, я не думаю, що це спрацює.
    інша справа, що я не в тому, що автомобіль повинен повернутися в але я повинен тримати fap і egr off
    сказав спасибі за допомогу, завтра я бачу, якщо я можу спробувати файл

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    259
    не всі ще, автомобіль-це мій друг, я повинен прийти додому, щоб спробувати.
    а для того, щоб не зробити спроби вакуумного б хотіла уточнити, що файл орі (honda_civic_2.2cdti_140cv_edc16c31_1037396119.орі ) - це файл, який не належить цьому автомобілю, так що якщо ви використовували це в якості основи, я не думаю, що це спрацює.
    інша справа, що я не в тому, що автомобіль повинен повернутися в але я повинен тримати fap і egr off
    сказав спасибі за допомогу, завтра я бачу, якщо я можу спробувати файл
    я використовував це як основи, і egr fap off, ви пробували безпосередньо завантажити? якщо збігаються sw і hw, повинен їздити на мотоциклі
    Алекс

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    напишіть це, і ваша тільки egroff і dpfoff.
    File Allegati Файл Вкладення
    уго ---- президент A.E.P.

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •