"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
я знаю, cinqueturbo, ви праві, але у мене є величезне бажання навчитися і я намагаюся, щоб то , сподіваюся, я не змусив витрачати занадто багато часу спробувати свої сили в цій справі для новачка (що мало розумію і нічого) як і я
ах, останнє оновлення , так як час вприскування, були занадто довгими, я їх трохи вкоротити, так як, швидше за все, зламати якийсь інжектор ;-) дріжджах, так ?
тому що стара карта була, скажімо, зроблено погано (запитайте у більш досвідчених, звичайно, що вони дали мені прямі ), утримуючи цей час ризикував, коли інжектор , тепер, виправляючи різні карти педаль і обмежувачі крутного моменту, aris на даний момент я все ще був порожній ке ламає prex turbo в 1,5 rail не торкнувся
на діаграмі вище, мапу що у мене зараз там , нагорі, внизу, як це було раніше, щоб скоротити час , було трохи більш енергійну, але я волію бути в безпеці ( поки що видалити всі ці пусті від 3750 до 4100 і обмежувач швидкості це вже досягнення ... подивимося, чи зможу я усунути навіть я порожній
ви рейку не чіпали
як випливає з назви, зареєстрований він намагався переробити карту з **** бо каже, що це неможливо, що є, якщо це порожніми , насправді вакуум, він переміщається вгору (4400 оборотів по-третє, я не пробував на інших передачах) тепер хоче покататися з діагнозом, щоб побачити, якщо є механічні проблеми не повинні на карту, проте мені цікаво, якщо я це механічна проблема, не буде те ж число оборотів, в чому проблема? якщо переміщенні розташування та розподілу вакууму не проблема в карті? звичайно, я кажу, неосвічені і питаю більш досвідчених
Якщо ваш зареєстрований вдається перемістити порожнечу в душі знає, що це таке, у мене теж були порожні через зниження тиску, і я вирішив, чистив бак від осаду присутня всередині xhe було не багато, але занадто багато, щоб сповільнити потік дизельного палива, на високих оборотах, що, якщо це механічна проблема, треба знайти щось в діагнозі, як я
Алекс