Результати 1-6 з 6

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    336

Закриття EGR Golf 5 EDC16U. Відгук карті

Хтось може дати мені поглянути на цю карту ГОЛЬФ 5 140CV Bosch ECD16 U. у Мене проблема в EGR надлишкового тиску turbo. Я виключив EGR збільшення значення уприскування палива/крутний момент, і автомобіль йде набагато краще, але завжди повертається помилка P0401 та recovery ТІЛЬКИ на 6-ій передачі. Вкладення В новий мод, тільки для закриття EGR. Ви скажіть мені, якщо DTC, а віддаляється? З попередньої версії мод я взяв з нуля 2 panettoni в ind. 0D6074 і те, що поруч. На це я опустив карти на 0D524E і 2 "роги" (термін, вишукано інженерне ноу). Якщо це не працює, так і той процес, за РАЗ, але мені скинути занадто багато DTC, якщо я можу знайти сонце і P0401sarebbe краще. Спасибі, у кого є трохи часу, щоб поговорити.
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2016
    Повідомлення
    183
    свій мод, здається, ок, я додав p0401, але я пропоную тобі заткнути його з листа
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    336
    Привіт лсд, на жаль, не можу завантажити файл, щоб кількість повідомлень не досягнуто (я думаю). Ви можете сказати мені, як ви зробили, щоб видалити DTC вручну? Я пробував карту і незабаром після цього горить індикатор з помилкою P0401, як я боявся, так що зміна НЕ є повним. Я повинен знизити скільки біт? Вкажіть мені адресу? Додам, що в доповнення до цієї помилку я навіть від надлишкового тиску turbo P0234 і я не хочу, що вони пов'язані.
    Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    336
    В якості альтернативи , якщо не порушує правила форуму, я можу тобі відправити в ЛІЧКУ файл?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Для системи EGR, потрібно привести до 0
    Від 0D524C ДО 0D5272
    Від 0D5342 ДО 0D5368

DTC P0401 і ознакою EGR заклинило у відкритому або має Геометрію блоків або труб маршруту турбонагнітача..
    в іншому випадку для DTC P0401, призводить до нуля 0DAAD5

DTC P0234 і ознакою геометрії заблокований трубопровід Перепускного клапана або Перепускний одному і тому ж маршруту..
    в іншому випадку для DTC P0234 призводить до нуля 0DABC3
    але я переконався, що працює правильно, в протилежному випадку гірше вже не турбо, на 100%
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    336
    Завдяки лсд, щоб адреси на карті. Я робила тести, але у мене не було, здогадався, криві. Ти підтвердив те, що я підозрюючи, насправді завтра поїду з перевіркою руху EGR ,муфти та приводи. Потім публіці результати, якщо це кому-небудь потрібно що-небудь мати подібних проблем.

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •