Сторінка 4 з 6 PrimaПеред ... 23456 ОстаннєUltima
Результати 31-40 з 59

Обговорення: розсердить 1.3mtj70cv

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Вибачте, я не хотів бути критика в поспіху я пропустив якусь статтю типу "якщо ", але тут немає кнопки редагування. Я не сказав, що це не так, але мені здається, перебільшені мати базу для початку 70cv і дістатися до 250. Не схоже, щоб у вас ніколи не було проблем з тобою *cinqueturbo, я не розумію, про що ти говориш. Якщо ви кажете, що існують, тим краще-це означає, що Фіат робить хороші мотори основі. Цікаво, однак, що може прибути 1.9 mjet, зберігаючи один і той же блок двигуна з зміни, схожі на ті, які ви перераховуєте (я не цікавлюся, гонки, тюнінг)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    салерно
    Повідомлення
    231
    Citazione Спочатку Написав Errecinque Visualizza Messaggio
    Вибачте, я не хотів бути критика в поспіху я пропустив якусь статтю типу "якщо ", але тут немає кнопки редагування. Я не сказав, що це не так, але мені здається, перебільшені мати базу для початку 70cv і дістатися до 250. Не схоже, щоб у вас ніколи не було проблем з тобою *cinqueturbo, я не розумію, про що ти говориш. Якщо ви кажете, що існують, тим краще-це означає, що Фіат робить хороші мотори основі. Цікаво, однак, що може прибути 1.9 mjet, зберігаючи один і той же блок двигуна з зміни, схожі на ті, які ви перераховуєте (я не цікавлюся, гонки, тюнінг)
    скажімо, step хороші, типу, 147 бродить я повертаюся до 330cv близько......в наявності двигун

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    салерно
    Повідомлення
    231
    cinqueturbo ти кинув мене????? від людей, говорити, говорити, не думати.....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав michell Visualizza Messaggio
    cinqueturbo ти кинув мене????? від людей, говорити, говорити, не думати.....
    Ні, ні, я не залишив нікого.. важка Тиждень.. продовжимо у вихідні спокійно..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2016
    Повідомлення
    204
    тому що є ancje я.... mha
    Якщо ти хочеш знайти друга, до ПОВИНЕН Бути.

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав lui93 Visualizza Messaggio
    тому що є ancje я.... mha
    Не хвилюйся, і список постійно оновлюється.. у тих, хто входить і хто виходить..
    тепер ти поза але ми увійшли з причини, що зараз не пам'ятаю.. я краще з посилання, обговорення образити..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe89
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Cinqueturbo можу я запитати, чому я в списку людей не вважають? Я не думаю, що зробив тобі нічого поганого у вас не поважають...мені шкода, що прочитав моє ім'я, враховуючи, що завжди йду за своїми інтересами з "захопленням" і...сподіваюся на ваше роз'яснення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2016
    Повідомлення
    204
    ахаха, світ це добре, брат
    Якщо ти хочеш знайти друга, до ПОВИНЕН Бути.

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав giuseppe89 Visualizza Messaggio
    Cinqueturbo можу я запитати, чому я в списку людей не вважають? Я не думаю, що зробив тобі нічого поганого у вас не поважають...мені шкода, що прочитав моє ім'я, враховуючи, що завжди йду за своїми інтересами з "захопленням" і...сподіваюся на ваше роз'яснення
    Йосип був доданий в список недавно
    я провів файл "clear" а ти не в курсі на його результат..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe89
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Насправді я спитав тому що я думав, що це було посиланням на цю операцію... не я оновлюю пост, тому що ваш файл l, я ще не пробував і тому не можу сказати чи працює він чи ні...хоча, якщо я правильно пам'ятаю, я подякував, проте в статті, і якщо я не користуюся цією можливістю, щоб зробити це зараз. У мене була плутанина з клієнтом, який хоче зробити ремонт у чверть години, і я поклав у розпорядженні з ним вже багато-багато разів...якщо я повинен дати вам шанс спробувати свій файл(враховуючи, що це було приємно, і я, звичайно, заплатив...) я буду, звичайно, оновлюється, щоб тепер я дякую вас знову і я сподіваюся, що u з цього списку

Сторінка 4 з 6 PrimaПеред ... 23456 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •