Дивіться, якщо ви бачите і розумієте.. Cattura.jpg
Відмінний буде конкурс в наступному місяці на автодром і я буду там для тіста..
Дивіться, якщо ви бачите і розумієте.. Cattura.jpg
Відмінний буде конкурс в наступному місяці на автодром і я буду там для тіста..
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
Речі від розуму, а тепер бачу, що і розраховується для 5300rpm!!! мені потрібно відключити!!!
Cattura.JPG
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
7000 оборотів в хвилину 1.3 mjet, 250cv , Вибачте мене, ви робите побачити у відкаті, навіть якщо не бачу, не вірю. Вам вдалося це зробити вітаємо
Важко тобі про це говорити Errecinque у мене є конкурент в моєму місті, що тягне 290cv
ви знайдете його, навіть на FB де-Майорка гонки або на щось подібне..
Тепер, якщо я завантажую у відкаті ви говорите мені, що це не реальний.. якщо я говорю з закритими очима 250cv ви говорите мені, що пляжні рушники мрії..etc. etc.
я думаю, що коли ви зможете зробити і зрозуміти, я повернуся на увазі..
тоді не знаю, якщо ви хочете, щоб витягнути л. с. тільки з Карти, як багато хто вважає?..
Будь ласка, не думаю, що більше.. тому зрозумів, що я не існую... внеси до списку люди не оцінили або, як ви вважаєте...
ти в моєму вже є ти, і я думаю, що я більше не відповів, з тих пір і ні хріна не зроблю.. спасибі і гарного продовження..
Додаю також свій список так, щоб дати ідею..
Cattura.JPG
тому що є ancje я.... mha
Якщо ти хочеш знайти друга, до ПОВИНЕН Бути.
ахаха, світ це добре, брат![]()
Якщо ти хочеш знайти друга, до ПОВИНЕН Бути.
Cinqueturbo можу я запитати, чому я в списку людей не вважають? Я не думаю, що зробив тобі нічого поганого у вас не поважають...мені шкода, що прочитав моє ім'я, враховуючи, що завжди йду за своїми інтересами з "захопленням" і...сподіваюся на ваше роз'яснення
дорогий errecinque існують, і як вони існують , те, що він перерахував cinqueturbo в даний час і більш сильний мотор і, можливо, 320cv....
ті stokc, як voip дзвінки, якщо йде погано обертаються навколо 150/200cv....
але фактів немає, нісенітниця.....
3 тижні тому на трасі Баттипалья ми зробили гонку на розгін від 0/200 м lancia y проти porsche 420cv в перші 150 метрів якщо пожерти..... porsche на останніх 50 метрах і вийшов .... не балаканина...