Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 59

Обговорення: розсердить 1.3mtj70cv

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав michell Visualizza Messaggio
    це в тому, що карти будуть і т. д. я і так не знаю???
    Дивіться, якщо ви бачите і розумієте.. Cattura.jpg

Citazione Спочатку Написав michell Visualizza Messaggio
    баттипалья
    Відмінний буде конкурс в наступному місяці на автодром і я буду там для тіста..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Речі від розуму, а тепер бачу, що і розраховується для 5300rpm!!! мені потрібно відключити!!!

Cattura.JPG
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    7000 оборотів в хвилину 1.3 mjet, 250cv , Вибачте мене, ви робите побачити у відкаті, навіть якщо не бачу, не вірю. Вам вдалося це зробити вітаємо

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав Errecinque Visualizza Messaggio
    7000 оборотів в хвилину 1.3 mjet, 250cv , Вибачте мене, ви робите побачити у відкаті, навіть якщо не бачу, не вірю. Вам вдалося це зробити вітаємо
    Важко тобі про це говорити Errecinque у мене є конкурент в моєму місті, що тягне 290cv
    ви знайдете його, навіть на FB де-Майорка гонки або на щось подібне..

Тепер, якщо я завантажую у відкаті ви говорите мені, що це не реальний.. якщо я говорю з закритими очима 250cv ви говорите мені, що пляжні рушники мрії..etc. etc.
    я думаю, що коли ви зможете зробити і зрозуміти, я повернуся на увазі..

тоді не знаю, якщо ви хочете, щоб витягнути л. с. тільки з Карти, як багато хто вважає?..

Будь ласка, не думаю, що більше.. тому зрозумів, що я не існую... внеси до списку люди не оцінили або, як ви вважаєте...

ти в моєму вже є ти, і я думаю, що я більше не відповів, з тих пір і ні хріна не зроблю.. спасибі і гарного продовження..

Додаю також свій список так, щоб дати ідею..
    Cattura.JPG

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2016
    Повідомлення
    204
    тому що є ancje я.... mha
    Якщо ти хочеш знайти друга, до ПОВИНЕН Бути.

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав lui93 Visualizza Messaggio
    тому що є ancje я.... mha
    Не хвилюйся, і список постійно оновлюється.. у тих, хто входить і хто виходить..
    тепер ти поза але ми увійшли з причини, що зараз не пам'ятаю.. я краще з посилання, обговорення образити..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2016
    Повідомлення
    204
    ахаха, світ це добре, брат
    Якщо ти хочеш знайти друга, до ПОВИНЕН Бути.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe89
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Cinqueturbo можу я запитати, чому я в списку людей не вважають? Я не думаю, що зробив тобі нічого поганого у вас не поважають...мені шкода, що прочитав моє ім'я, враховуючи, що завжди йду за своїми інтересами з "захопленням" і...сподіваюся на ваше роз'яснення

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав giuseppe89 Visualizza Messaggio
    Cinqueturbo можу я запитати, чому я в списку людей не вважають? Я не думаю, що зробив тобі нічого поганого у вас не поважають...мені шкода, що прочитав моє ім'я, враховуючи, що завжди йду за своїми інтересами з "захопленням" і...сподіваюся на ваше роз'яснення
    Йосип був доданий в список недавно
    я провів файл "clear" а ти не в курсі на його результат..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    салерно
    Повідомлення
    231
    Citazione Спочатку Написав Errecinque Visualizza Messaggio
    дорогий errecinque існують, і як вони існують , те, що він перерахував cinqueturbo в даний час і більш сильний мотор і, можливо, 320cv....
    ті stokc, як voip дзвінки, якщо йде погано обертаються навколо 150/200cv....
    але фактів немає, нісенітниця.....
    3 тижні тому на трасі Баттипалья ми зробили гонку на розгін від 0/200 м lancia y проти porsche 420cv в перші 150 метрів якщо пожерти..... porsche на останніх 50 метрах і вийшов .... не балаканина...

Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •