Як випливає з назви, якщо хто-небудь може перевірити, якщо це defappata і egr закритий належним чином на edc17c49 giulietta 1.6
Ось файли:
Як випливає з назви, якщо хто-небудь може перевірити, якщо це defappata і egr закритий належним чином на edc17c49 giulietta 1.6
Ось файли:
На hysteresis, що це?
Я читав на вікіпедії,в цьому випадку, отже, диференціал застосовується на egr, вірно?
Defap, ок?
Звідки ти знаєш адреси?
На перше питання ви hysteresis визначає магнітне поле, яке в цьому разі і привід EGR
На друге питання, і було зроблено з "ймовірно" bit switch, що я не можу гарантувати точність, тому що ті, які я зробив мають комбіноване рішення..
На третє питання я відповім з тієї ж питання... як я можу знати адреси що? EGR?
EGR визнаю їх у пам'яті, або років збору інформації або за допомогою використання дескрипторів, як шашки і т. д..
DPF ніколи не робив на око.. знаходили в файлах, які я вже раніше виконаного також з програмним забезпеченням ECU різних...
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
але damos, де їх взяли?знайти в тур в інтернеті?
для мене, що я новачок тільки, щоб знайти карту педаль, визнаючи криві і перевірити значення на осі вже мені потрібно час:-(