я забув, файл
я забув, файл
Я бачив карту.. в цілях продуктивності, не ? максимум.. на час дати 5%, таким чином, не так багато сенсу.. rail поклав би орі.. якщо сьогодні ввечері я можу вам ескіз карти (за старим стилем) і спробуйте..
Ти fap активний? скільки км у вас?
У світі божевільних нормальний-це з розуму
моя ? без fap, 130000km, а я знаю, часом не знаю, мінімально-за яким критерієм втрутитися, я не знаю, що означає, що карта, але цю карту можна? зробити шкоди, як ви думаєте, скільки резюме він приймає, я не хочу + 10-15
Як і обіцяв ось тобі файл.. ось тисячі способів, щоб зіставити старий стиль..в кінці кінців ви тільки обманювати ecu, і, чесно кажучи, не поділяю,але...терпіння..я після вашого тим, щоб зіставити, щоб не заплутати вас ідеї.. спробуйте його і подивитися, як йде"!!!
Ps: насолоджуйтесь Альфа!!!
коментарі з 5 осіб, які їх розряджати?я не зрозумів, карти ділянки
карти фази уприскування? живу зараз оригінальні...
як також обмежувач першій передачі
для решти спробувати...
замість того, щоб просити коментарі, якщо зробив правильно або неправильно, запитайте заінтересованої особи різних змін
якщо ви хотіли б знати, як... якщо ви хочете спробувати fartele, то тільки для вашого автомобіля...
тобі вже сказали, що є кілька способів його змінити... але тільки один ? правильно....
але без належної документації ? неможливо....
карту для мене ? спробуйте цікаво отриманих результатів... логіка є? багато речей поділяю, інші ні...я постараюся, я, але не я цієї машини..
на жаль, тип карти, який ви маєте на увазі не задньо' ніколи.. це ? карту в залежності від вимог ecuboost.. ? все розраховано, щоб мати, приміром, у 4000giri уприскування, що в підсумку до 1? приблизно після вмт, та ін...
просто спробувати..
? нормально, що не може? розмістити карту, як він це робить, я не зрозумів, карти етапу, але, як тільки я за 2 хвилини я намагаюся, а не nn, я зрозумів, "насолоджуйтесь альфа"...