Я знаю, що ви маєте рацію, навіть порівняно з інший чоловік сказав мені, що це так!! оскільки на практиці низькою load вас є запити крутного моменту на низьких оборотах, в той час як в load високі запити переміщаються на більш високі обороти..
треба спробувати так..я вам скажу, якщо так краще!! бо так ти можеш дати можу крутного моменту, де потрібно, і зробити педаль, як вам подобається.
я думав, що зрозумів час, а не тест на машину поставив мене в замішання..
зниження на 40 пунктів середня частина нижня криві найбільших ( в теорії високих навантажень і високих оборотах; в табличній циферблат правосторонній рух вниз) машина втратила за низькими цінами і в першій частині педалі...-як це можливо??
я досі не можу скачати...
якщо ви збільшили частина ліво-кривих, ймовірно, ви....також я зробила так...тепер спробую навпаки!
я знаю...справа в тому, що карти пов'язані.. тому коли ти питаєш, який iq від педалі карту працює на кривій iq( це час, щоб зрозуміти), і в залежності від тиску, що ви вибрали в карту rail закон в певній точці кривої ...якщо ти більше тиску на карті в рампі, він читає в партер нижчою кривий часу ( dx), але iq запитом не змінюється..