Сторінка 106 з 111 PrimaПеред ... 65696104105106107108 ... ОстаннєUltima
Результати з 1,051 за 1,060 з 1107
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав alex210392 Visualizza Messaggio
    так що ви злегка від sx ----> dx значення кожної кривої?
    Точно, замість prex rail, наприклад, немає, це навпаки

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Apr 2017
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    49
    Citazione Спочатку Написав Errecinque Visualizza Messaggio
    Врешті-решт я прийшов до висновку, і думаю, що це правильно, що карти педаль, читають, як правило, в 2d 8 panettoni, що відсотки педаль, і кожен момент обертання від 0 до 5700
    Я знаю, що ви маєте рацію, навіть порівняно з інший чоловік сказав мені, що це так!! оскільки на практиці низькою load вас є запити крутного моменту на низьких оборотах, в той час як в load високі запити переміщаються на більш високі обороти..
    треба спробувати так..я вам скажу, якщо так краще!! бо так ти можеш дати можу крутного моменту, де потрібно, і зробити педаль, як вам подобається.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Apr 2017
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    49
    я думав, що зрозумів час, а не тест на машину поставив мене в замішання..
    зниження на 40 пунктів середня частина нижня криві найбільших ( в теорії високих навантажень і високих оборотах; в табличній циферблат правосторонній рух вниз) машина втратила за низькими цінами і в першій частині педалі...-як це можливо??

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Apr 2017
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    49
    я згоден!! по-твоєму, піднімаючи тиск в даній точці також підвищує iq, або високим тиском, відповідають більш низьким( як вчить нас карту час), але iq не змінюється??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    259
    Citazione Спочатку Написав bob125 Visualizza Messaggio
    я згоден!! по-твоєму, піднімаючи тиск в даній точці також підвищує iq, або високим тиском, відповідають більш низьким( як вчить нас карту час), але iq не змінюється??
    підвищення тиску в рампі, в деяких місцях навіть залишаючись весь час на теоретично повинно збільшити iq, тому що той же час відкритим і дизельного палива буде введений швидше, оскільки від збільшення тиску в рампі, дата раніше, то прийде більше дизельного палива
    Алекс

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    259
    ахахаха мені повіриш, коли я скажу, що я в замішанні?
    потім, збільшуючи на педаль таким чином, в карті, яку я роблю, я дав крутний момент на низьких обертах дає мало високих?
    Алекс

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Apr 2017
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    49
    я досі не можу скачати...
    якщо ви збільшили частина ліво-кривих, ймовірно, ви....також я зробила так...тепер спробую навпаки!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Apr 2017
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    49
    підвищення тиску в рампі, в деяких місцях навіть залишаючись весь час на теоретично повинно збільшити iq, тому що той же час відкритим і дизельного палива буде введений швидше, оскільки від збільшення тиску в рампі, дата раніше, то прийде більше дизельного палива
    я знаю...справа в тому, що карти пов'язані.. тому коли ти питаєш, який iq від педалі карту працює на кривій iq( це час, щоб зрозуміти), і в залежності від тиску, що ви вибрали в карту rail закон в певній точці кривої ...якщо ти більше тиску на карті в рампі, він читає в партер нижчою кривий часу ( dx), але iq запитом не змінюється..

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Apr 2017
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    49
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    у damos тим не менш, повинні сказати, якщо ? зворотне чи ні...
    форми і карту по мені...останній вигин на правій,найвищою з усіх,відповідає часу уприскування, найнижча-press rail і більш низьких кількостях? вводили....насправді час вприскування ? дуже довго..***** і в звичайну карту Tinj, де саме цієї кривої знаходиться на початку всіх інших, дивлячись на карту, завжди в 2d..
    якщо тиск в рампі навпаки, то цілком можливо, що навіть карту час так і є, як каже манро вище!!
    просто спробуйте, і скинути три або 4 криві iq ліво-іто dx...тільки так ви приберете сумніви...я знаю,

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    ахахаха мені повіриш, коли я скажу, що я в замішанні?
    потім, збільшуючи на педаль таким чином, в карті, яку я роблю, я дав крутний момент на низьких обертах дає мало високих?
    А на наступний день, що ви можете відкрити карту в 2d cn android я зможу відповісти швидше......

Сторінка 106 з 111 PrimaПеред ... 65696104105106107108 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •