Сторінка 106 з 106 PrimaПеред ... 65696104105106
Результати з 1,051 за 1,060 з 1107

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    259
    Citazione Спочатку Написав Fede78 Visualizza Messaggio
    І турбо 90 л. с. повинен бути змінений шляхом встановлення перепускного клапана, що управляє геометрією, тобто, щоб поміняти водяний шланг і трубка повернення турбо. Колектор не чіпати.
    Я хотів поставити на GTB1549, що, якщо я не помиляюся, встановлюючи 2.0 кондиціонером, литими дисками... тільки те, що їх потрібно трахати, щоб змінити випускний колектор... але я думаю, це був би нещадний!
    Треба сказати, що один раз зробив роботу в разі, turbo 2.0 і занадто великий... ви могли б також поставити турбо на 1.6 mjt, який повинен мати таку ж відбортовку
    Ви точно мають такий же фланець, зміна не настільки жорстокою ce пожертвувати збірника взяв в руїнах, і зварюючи фланець turbo вище, і змінити розвантаження і decatalizzarlo, як я зробив
    Алекс

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Apr 2017
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    49
    І турбо 90 л. с. повинен бути змінений шляхом встановлення перепускного клапана, що управляє геометрією, тобто, щоб поміняти водяний шланг і трубка повернення турбо. Колектор не чіпати.
    Я хотів поставити на GTB1549, що, якщо я не помиляюся, встановлюючи 2.0 кондиціонером, литими дисками... тільки те, що їх потрібно трахати, щоб змінити випускний колектор... але я думаю, це був би нещадний!
    Треба сказати, що один раз зробив роботу в разі, turbo 2.0 і занадто великий... ви могли б також поставити турбо на 1.6 mjt, який повинен мати таку ж відбортовку
    Але зміни в перепускний міг би зробити я..я повинен зробити фахівець?
    шланг для води??...у 70 не води...може бути, то в 90 ви??!!
    трубка повернення турбо так?

я сподіваюся, що не підемо на вулицю, ot

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    259
    Citazione Спочатку Написав bob125 Visualizza Messaggio
    Але зміни в перепускний міг би зробити я..я повинен зробити фахівець?
    шланг для води??...у 70 не води...може бути, то в 90 ви??!!
    трубка повернення турбо так?

я сподіваюся, що не підемо на вулицю, ot
    Я вважаю, що віра має намір алюмінієвої труби води, яка йде для підключення теплообмінника, трубки повернення буде труба, яка знаходиться під турбо для зливу масла lubbrificazione в блоці циліндрів двигуна
    Алекс

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    214
    Ви, водопровід, у вигляді того, що йде в теплообмінник, і, як шланг повернення масла від турбіни в блок циліндрів.
    Тепер, що мені приходить на розум, я також замінив трубки подачі масла турбіни.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    259
    Ви, водопровід, у вигляді того, що йде в теплообмінник, і, як шланг повернення масла від турбіни в блок циліндрів.
    Тепер, що мені приходить на розум, я також замінив трубки подачі масла турбіни.
    все це тому, що вони перебували в різних точках два турбо вірно? чому на моїй не я повинен змінити все це, єдине, що я змінив-це термостатичний клапан, інакше насос 90cv не входив навіть молитися арамейською
    Алекс

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    214
    Citazione Спочатку Написав alex210392 Visualizza Messaggio
    все це тому, що вони перебували в різних точках два турбо вірно? чому на моїй не я повинен змінити все це, єдине, що я змінив-це термостатичний клапан, інакше насос 90cv не входив навіть молитися арамейською
    Насос rail 90 л. с.? Я ще в 70 л. с., і тепер, здається, також тримати в 1600 бар

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    259
    Насос rail 90 л. с.? Я ще в 70 л. с., і тепер, здається, також тримати в 1600 бар
    Я зламався, що 70 для гри в дизпаливо неякісних і поклав його прямо біля 90
    Алекс

Сторінка 106 з 106 PrimaПеред ... 65696104105106

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •