Повинна бути такою ж атаки, враховуючи, що головка ідентична, отже, збігається збірника, можливо, доведеться міняти труби, навантаження/розвантаження, турбінні масла і, при необхідності, зварити труба вихлопного газу якщо не знайдеш, я тобі кажу це тому, що на моєму 1.3 я зробив зміни, як це, але з турбіною, похідний від двигуна 1.6 джульєтта
Алекс
6748E prailrefmaximum обмеженою value eeprom*2 -100
674BE lim rail f (boost) eeprom * 7.51
67946 не знаю
675BE тиск в рампі
67A06 lim rail (температура дизельного палива) я змінив всю карту
677BE не знаю.. і я не чіпав
потім я б сказав
605BA rail max pressure
655D4 онлайн HPUb1 - Rail pressure upper bound
655D8 онлайн HPUb2 - Rail pressure upper bound
Однак ви бачите, що я тікав якийсь біт, що замість того, на карті мішель змінено.
Також маючи свою точку 1065P351 я прийняв це як основу і зробив деякі зміни, не маючи часу, щоб зрозуміти, що биті були
Допустимо, що так, як цей файл працює на 1400 бар, змінюючи 67A06 і 674BE замість мене йде в 1600 бар без помилок
Тоді не знаю, якщо потрібен ще й регулятор тиску 90 л. с. або, якщо функції навіть краще, ніж в 70 кінських сил. Я то 90cv разом на флейті (це займає модифікації з t для повернення палива)
і 674be ти підняв весь? кінці високих 199..ти типу дверей в 214?
І турбо 90 л. с. повинен бути змінений шляхом встановлення перепускного клапана, що управляє геометрією, тобто, щоб поміняти водяний шланг і трубка повернення турбо. Колектор не чіпати.
Я хотів поставити на GTB1549, що, якщо я не помиляюся, встановлюючи 2.0 кондиціонером, литими дисками... тільки те, що їх потрібно трахати, щоб змінити випускний колектор... але я думаю, це був би нещадний!
Треба сказати, що один раз зробив роботу в разі, turbo 2.0 і занадто великий... ви могли б також поставити турбо на 1.6 mjt, який повинен мати таку ж відбортовку