ви знаєте, якщо півник закон і scive obd нова opel astra в 1700 турбодизель євро-5, 110 к. с ебу denso?
ви знаєте, якщо півник закон і scive obd нова opel astra в 1700 турбодизель євро-5, 110 к. с ебу denso?
ви знаєте, якщо півень v54 закону в obd ecu denso opel astra 1700 євро-5", " 110 cv?
я не думаю,я пам'ятаю, що вже після оновлення 53 щось з щільної робив через послідовний порт, але я не думаю, що протокол, що цікавить вас
хтось коли-небудь написано нова lancia delta 1600 євро-5 з 120 л. с. з galletto v54?
Привіт...
Ви можете прочитати EDC17C70 встановленим на Ford Fiesta 1.5 tdci 95cv з бд за допомогою galletto 2 v53?
Здравствуйте, ви, на жаль, я впевнений, що... сих пір єдиний плеєр, який я знайшов, сумісні (всі оригінальні) с на читання і запис цього ecu-це МАГІЯ, і я б не проти придбати його... але не знав, з якою програмою редагувати файл ліжко у міру того як такою ж ecu ще не стоять шашки (або я не знаю, де їх знайти)...
1°, Тому що якщо блоки або блискавки Генрі Форд тобі аплодує..
2° Клонів на форумі не слід призначати..
3° Клони не роблять і тому, що збирає tricore TC1793..
4°, отже, тільки Hw оригінальні на момент
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."