Сторінка 1 з 6 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 54
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    259

Відгук OPEL CORSA 1.3 CDTI 69CV MAGNETI MARELLI 6J0 1320X177 01246JO01D

Здрастуйте, у додатку ви знайдете файл в мод і аркуш excel, де я набрав на всіх картах, що я знайшов з допомогою читання деяких постів на цьому сайті, я хотів би знати, якщо про це карта була зроблена добре, і особливо, якщо ви могли б підштовхнути ще, крім того, я хотів би зазначити, що на моїй opel 1.3 cdti 69 к. с. я встановив турбіну giulietta 1.6 у фіксованій геометрії, де у мене тиск маленьке 1.7 і прикріплюється до 1.5/1.6 від карти я вже вніс зміни, щоб уникнути збоїв в sovrappresione.
    В основному машина в порядку, хоча ваші думки мені будуть дуже корисні, особливо, якщо вона може бути поліпшена в разі наявності помилок.

Спасибі всім заздалегідь
    Алекс

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав alex210392 Visualizza Messaggio
    Здрастуйте, у додатку ви знайдете файл в мод і аркуш excel, де я набрав на всіх картах, що я знайшов з допомогою читання деяких постів на цьому сайті, я хотів би знати, якщо про це карта була зроблена добре, і особливо, якщо ви могли б підштовхнути ще, крім того, я хотів би зазначити, що на моїй opel 1.3 cdti 69 к. с. я встановив турбіну giulietta 1.6 у фіксованій геометрії, де у мене тиск маленьке 1.7 і прикріплюється до 1.5/1.6 від карти я вже вніс зміни, щоб уникнути збоїв в sovrappresione.
    В основному машина в порядку, хоча ваші думки мені будуть дуже корисні, особливо, якщо вона може бути поліпшена в разі наявності помилок.

Спасибі всім заздалегідь
    Пейзаж з нашого боку, говорить, "ви взяли або C... па насос і вода"
    мама не дуже, і як я тобі повинен допомогти???
    Але інформація у тебе дійсно на цьому форумі??
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    259
    Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Пейзаж з нашого боку, говорить, "ви взяли або C... па насос і вода"
    мама не дуже, і як я тобі повинен допомогти???
    Але інформація у тебе дійсно на цьому форумі??
    з моєї сторони замість насоса поставити в "банку" хахаха
    повернувшись на тему, ви на обговорення "marelli вчитися", порівнюючи карту прийнято в студії з моєю, і я знайшов деякі карти вставити на аркуші excel, який я поділився перший
    я прямо з дороги погане, мабуть, так?
    Алекс

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав alex210392 Visualizza Messaggio
    з моєї сторони замість насоса поставити в "банку" хахаха
    повернувшись на тему, ви на обговорення "marelli вчитися", порівнюючи карту прийнято в студії з моєю, і я знайшов деякі карти вставити на аркуші excel, який я поділився перший
    я прямо з дороги погане, мабуть, так?
    Ви не поза шляху, але....

Ясно, що з 60cv Opel & Suzuki я просто працював, щоб вирішити проблеми, які вже мають серії і т. д.

у вас встановлений маховик фіксований сподіваюся?

Що ти хочеш Отримати від цієї Машини???

я бачу, що ви втратили сон з-за Розрядної Рампі, що якщо ти можеш робити або добре, карти основних і Маф може закон + 1200 мг & Map + 2800 Rail працює вже 1550Bar і більше..

карти на листок exel не я, перевірити всі, але є основні..

і я не розумію, чому не чіпав?

і те, що я торкнувся я зробив неправильно, на жаль..

поважних причин; мить..

для того, щоб прийняти л. с. ти повинен вводити + дизель & стиснення + Повітря в циліндри вірно?

тепер не знаю, як працює турбо "або як ти хочеш працювати", але 1,5-1,6 теж оригінал, бажаючи без проблем..

якщо ви зробили трубопровід від 0 до діаметр гідний вважатися "може бути, з FMIC"
    у вас збільшився тільки на 100-200mbar і витрата повітря, улучшающ ефективність спеки, що не мало..

тепер я не знаю, як з дизельним, але від того, що бачу в карті + сіль оборотів, тим більше падає дизельного палива "те небагато, що ти встиг дати з іншого боку..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    259
    Ви не поза шляху, але....

Ясно, що з 60cv Opel & Suzuki я просто працював, щоб вирішити проблеми, які вже мають серії і т. д.

у вас встановлений маховик фіксований сподіваюся?

Що ти хочеш Отримати від цієї Машини???

я бачу, що ви втратили сон з-за Розрядної Рампі, що якщо ти можеш робити або добре, карти основних і Маф може закон + 1200 мг & Map + 2800 Rail працює вже 1550Bar і більше..

карти на листок exel не я, перевірити всі, але є основні..

і я не розумію, чому не чіпав?

і те, що я торкнувся я зробив неправильно, на жаль..

поважних причин; мить..

для того, щоб прийняти л. с. ти повинен вводити + дизель & стиснення + Повітря в циліндри вірно?

тепер не знаю, як працює турбо "або як ти хочеш працювати", але 1,5-1,6 теж оригінал, бажаючи без проблем..

якщо ви зробили трубопровід від 0 до діаметр гідний вважатися "може бути, з FMIC"
    у вас збільшився тільки на 100-200mbar і витрата повітря, улучшающ ефективність спеки, що не мало..

тепер я не знаю, як з дизельним, але від того, що бачу в карті + сіль оборотів, тим більше падає дизельного палива "те небагато, що ти встиг дати з іншого боку..
    згоден в повному обсязі, насправді, я тяги на низьких при вході у функцію турбо, але тоді, на 3000 вже, здається, обгородити, у всякому разі для інтеркулера вибирають для цих scenic 1.9, які, як величини, порівняно зі мною-це самий довгий і високий й тому, що проблеми простору видно, що я трохи за бампер, з приводу maf тепер забираюсь на те, гонки 1.7 (читав в мережі закону страв більше, ніж в 1.3) map-це оригінальний і обдурили в карти, в іншому випадку recovery він завжди був там, з тих тисках.
    У двухмассовом маховику поміняли 2 роки тому, але наступного разу, коли ви залишите мене я віддаю перевагу літати виправлена за рахунок зміни
    на цій машині я хотів би отримати щось на межі пробуксовки зчеплення таким чином, щоб не змінити під різдвяні свята xD, ти на яку карту порадите мені втрутитися?
    Ще раз дякую за поради
    Алекс

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    всі, крім
    06211E ОК
    0625CA 12800 макс ПРАВОСТОРОННІМ розташуванням керма вліво
    06211E, як і вище
    067F48, як і вище
    067F6A, як і вище
    0690EE дивитися в 2D, що ти зробив, і подумай
    06921E, як і вище
    069372, а практика ставить все на 12800
    069D86 ОК
    069DB4 ОК
    069DFA, а практика ставить все на 12800
    069E4C ОК
    069EEE знаєш, що це значить?
    064C72 знаєш, що це значить?
    061EFC ти впевнений? не 062902???

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    259
    всі, крім
    06211E ОК
    0625CA 12800 макс ПРАВОСТОРОННІМ розташуванням керма вліво
    06211E, як і вище
    067F48, як і вище
    067F6A, як і вище
    0690EE дивитися в 2D, що ти зробив, і подумай
    06921E, як і вище
    069372, а практика ставить все на 12800
    069D86 ОК
    069DB4 ОК
    069DFA, а практика ставить все на 12800
    069E4C ОК
    069EEE знаєш, що це значить?
    064C72 знаєш, що це значить?
    привіт cinqueturbo ще раз спасибі за допомогу, яку ти даєш мені
    на 069oee і 6921e я вважаю, карти педаль, вірно? я хотів би краще зрозуміти, як краще
    зараз нижче я вже ваші поради, подивимося, якщо я все зрозумів, я взяв все, і я приніс поліпшень, де ти знайшов стихійних лих
    у додатку ви знайдете новий файл, ще раз спасибі за все
    File Allegati Файл Вкладення
    Алекс

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    06211E ОК
    0625CA 12800 макс 4500rpm ПРАВОСТОРОННІМ розташуванням керма вліво 750rpm
    06211E, як і вище
    067F48, як і вище
    067F6A, як і вище
    0690EE так ти в 4500rpm 100% педалі ви хочете "менше" дизельного палива 1500rpm???
    на що потрібно натискати на низьких оборотах??
    06921E, як і вище
    069372 ДОБРЕ, бо ти торкнувся ВР?
    069D86 ОК
    069DB4 ОК
    069DFA перевірити знову..
    069E4C ОК
    069EEE ти знаєш, що таке... і що?
    064C72 ти знаєш, що таке... і що?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    259
    06211E ОК, перемикач egr і ми
    0625CA 12800 макс 4500rpm ПРАВОСТОРОННІМ розташуванням керма вліво 750rpm я поставив справа 12800, і нехай інші зліва
    06211E, як вище, то, можливо, вам неправильно, але ця адреса відноситься до egr switch
    067F48 як вище, так
    067F6A як вище, так
    0690EE так ти в 4500rpm 100% педалі ви хочете "менше" дизельного палива 1500rpm??? читає dx ---> ліво-або навпаки? перша крива зліва відноситься до 4500 або 750 оборотів в хвилину?
    на що потрібно натискати на низьких оборотах??
    06921E, як і вище
    069372 ДОБРЕ, бо ти торкнувся ВР? я правильно вр
    069D86 ОК
    069DB4 ОК
    069DFA перевір ще раз.. де я зварганити?
    069E4C ОК
    069EEE ти знаєш, що таке... і що? час, що я розумію, як діяти, і я намагаюся
    064C72 ти знаєш, що таке... і що? саме
    061EFC ти впевнений? не 062902??? я змінив, як сказав сам, насправді на аркуші я поставив знак питання, бо не був впевнений, але з інших вр не змінені або дещо recovery

пробач за час, що я роблю тобі втрачати, у тебе нескінченне терпіння, і я ніколи не перестане дякувати
    Алекс

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    259
    подивимося, якщо я зрозумів, як редагувати карти педалі
    File Allegati Файл Вкладення
    Алекс

Сторінка 1 з 6 123 ... ОстаннєUltima