Спасибі cinqueturbo,на даний момент я не в пк завтра скачати і подивитися все можу chirederti якщо ви подивилися файл, який я вважаю не нормально? Ви знайшли щось не так? Автомобіль повинен повернутися в середу і четвер і я згадав тільки в recovery, як і раніше, dell, видалення dpf. Але я думаю, це залежить від того, враховуючи, що автомобіль циркулює мало і, ймовірно, не буде мати зробив так багато км від defap. У будь-якому випадку спасибі ще раз добрий вечір
Cinqueturbo я скопіював мод на bdm файл орі, що я в базі даних,як тільки мені потрапляє в авто(думаю в четвер) я продовжую писати. Для того, щоб зробити заготовки я пропоную покласти перед файл орі?або я можу зробити навіть з файлом mod поточної? Хоча не я б хотів помилятися, але діагноз мені помилку, коли я намагаюся скинути параметри dèf навіть годин,потім засмічення падала, але не спеціально для тебе( я не хочу сказати, лайно, але пройшло досить багато часу), dpf, звичайно, вже спорожніли.а поки, ще раз спасибі
я раджу тобі написати файл Орі, і робити процедури від 0..
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
Читаючи попередні пости, я говорив, що проблеми з заготівлі, вже з авто,мені помилку процедури переривається. В такому випадку, продовжувати в будь-якому випадку? Чи може бути проблема? На обнулення я пам'ятаю, як намагався зробити це з brienbee і texa.
Спасибі за турботу errecinque але для обнулення на увазі скидання параметрів dpf. Автомобіль тільки що повернулася після do поглянути на проблему і оновити
Хлопці, зрештою, на щастя, проблема була не dpf,а працювала тільки одна з двох турбін, навіть якщо на думку клієнта, "тому знову той же дефект"!!! Але це було не так... все одно дякую за cinqueturbo і errecinque для доступності!і ще раз: ніколи не довіряй тому, що говорить клієнт!