Результати 1-10 з 10

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    149

Honda crv 2.2 гарячий старт важко

Доброго ранку усім...у мене проблема з моєї crv 2.2 2007 року.....той же двигун civic. Холодна частина в порядку. Але коли авто гаряче залишається 10 хвилин зупиняється, коли ви знову нам хочуть анке 7 секунд. Я заявляю, що не від помилки в діагнозі. L автомобіль defappata з egr off. Grz

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207
    це питання він і представлений в моїй alfa 147, що я взяв мало.

1.9 JTD 116cv.

в холодній заплави відразу....гаряча знадобилося більше часу, щоб потім погіршитися ще більше.

до тих пір, поки турбіна не поступився, і я виявив, що тыр масла сторона датчик витрати повітря, і не на стороні всмоктування або нагнітання.

ж проблема з 156 пару місяців тому друга....але його турбіни ще не здався......витримують гаряче масло на стороні, датчик витрати повітря, і довго не починається.

той факт, що я не курю, тому що осідає на фільтрі гарячої забитий і датчик витрати повітря, і холодна частина відразу ж, як кольори на фільтрі.

може бути, у мене аналогічна проблема......ніхто DTC, тому що ви всередині меж терпимості, щоб не викликати помилки.

так що я очікую, що цей допуск перевищений, щоб мати DTC або спробуйте зробити це перевірити і побачити, що така ж проблема.

Ще ви можете покласти самописців, щоб зрозуміти, що відбувається в теплій, коли ви на мотоциклі.

наскільки це абсурдно, але я і так.

Я написав в минулому, тому що я в очікуванні турбо новий і в мене є кілька ремонтів, але, повторюю, що було зафіксовано на 156 з таким же мотором і тієї ж проблеми.....

не знаю, якщо ви можете допомогти, і тому, що система і те, що нам практично нічого робити.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    119
    привіт riox, але коли після проблема назад чорні хмари?
    ви говорите, egr off і defappata... проблема виникла більш або менш разом з перепризначення або Км, але після?
    переміщаючи педаль акселератора під час запуску щось зміниться?
    автомобіль в стороні від цієї проблеми, як так? і мора завжди виходить добре? робить? палить? скільки км гризе?

крім "дрібниці", фільтри... спочатку перевірте опір з допомогою тестера на контактах і термометр в піддон, датчик температури води,... imperdenze заяв знаходяться близько 3400 го до 5 градусів, і приблизно 350 ом до 80 градусів
    не знаю, якщо цей автомобіль має кроковим двигуном холостого ходу (я думаю, що ні) але якщо б я подивилася в числі перших речей.

не маючи dtc ти крякати випробувань... контролю самокат положення дросельної заслінки і значення датчик положення як те, що педалі (може бути, що при нагріванні він реагує з розривом або значення лопнув), значення датчика маси і температури всмоктуваного повітря.... все більш прості докази вимірювання рециркуляції дизельного палива з 4 форсунок (що не виключає, пару форсунок, що краплі ледь, слід, однак, мати чорна хмара і бити в голову в момент пуску).

я сподіваюся, що зміг допомогти, можливо, поштою деяку інформацію, якщо ви не вирішили.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207
    Привіт markx я хотів би запитати дещо.
    Що релевантність ce між датчиком температури води і difficcoltá холодного старту?

Крім того, якщо у вас значення, так сильно завищені на компоненти, які ви вказали, то він також dtc.
    Завжди, які не були зашпаклювати.

Докази в чеській вважаю мало продуктивним, і ви не можете піти на надії знайти проблему.

І метод роботи, що особисто я не поділяю.

Краще рішення і самописець і перевірте параметри, щоб зрозуміти проблему.

Як я пояснював і пояснюю кілька разів, є межі терпимості, які не викликають dtc або ж, як вони були змінені.

У цьому випадку поставити в якщо bdm навіть краще, і подивитися, якщо з них що-то або, повторюю, рекордер польоту percapire, що відбувається, гарячі.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    149
    Я вирішив.......після того, як займався з діагнозом, який дозволить мені перевірити всі датчики....я помітив, що в теплий датчик FRP зареєструйте мене низький тиск. Я зробив те тестування на відмову і 1 форсунка, зокрема, багато відходів. Я зробив капітальний ремонт 2 форсунок, які повертають більше, і гра зроблена. Ми вдячні вам за турботу.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207
    Citazione Спочатку Написав riox80 Visualizza Messaggio
    Я вирішив.......після того, як займався з діагнозом, який дозволить мені перевірити всі датчики....я помітив, що в теплий датчик FRP зареєструйте мене низький тиск. Я зробив те тестування на відмову і 1 форсунка, зокрема, багато відходів. Я зробив капітальний ремонт 2 форсунок, які повертають більше, і гра зроблена. Ми вдячні вам за турботу.
    Як і потрібно було довести, рекордер польоту або моніторингу!.

Корисно, якщо трапиться з іншими.

у моєму випадку це був турбо тыр масло на датчик витрати повітря.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    119

Відмінний riox ке ви вирішили

не знаю чому, але я поставив в голові про те, форсунок, що не закрити добре, та/або з великим тиском в рампі, а виявилося навпаки... і знайти докази того, що я думав, але я втік, щоб написати, був також miusurazione реального виявлення цього тиску. ...я зрозумів, що проблема виникає тільки після десяти хвилин двигун вимкнений.. в будь-якому випадку, головне, що ти зрозумів, і ви вирішили на час (витратити трохи більше на бензин, щоб')

Mustang, мені завжди так весело ваші пости... я також високо ціную "Markx" але я повинен сказати, ke я відчуваю себе набагато ближче до Бакунін

я сподіваюся, ти зрозумів, чому я вказав пальцем на датчик температури... тому що тоді говорити про запису, на льоту, на одному проблема з приводяться в рух цього я не знаю я.... лист і велосипед для мене більш менш післяопераційного ускладнення, життя... (якщо знайду)

блюдо датчик витрати повітря брудне масло??? тоді це 164! ... або це 75 i. e.? але потім навіть якщо це брудний, що проблем може дати? mah!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207
    Вважаю, логічно, що мої пости смішно, коли це можна порівняти з купкою некомпетентних, які йдуть у відчуття!
    Це відбувається, коли не буде в тому числі і не розуміє, мінімально, що ви говорите.
    Звичайно, в електроніці в поєднанні з механікою ви йдете в свою проб і і нормально, що alka того, щоб проблема його знайти.

Тому що, звичайно, професіонал ви прокидаєтеся вранці,в одне почуття і вирішить.

Ми на півдорозі між повну некомпетентність і повна безграмотність.
    "спробуйте зробити це","якщо не йде, спробуйте так".

І очевидно, що моє питання дуже схожий на це викликало такий же дефект, але іншу грунт.
    Читати і очевидно, що ти ніколи не бачила 147 1.9 jtd де від фільтра ви переходите на датчик витрати повітря, для того, щоб потім приїхати в турбокомпресор.
    Тепер замість того, щоб випливати масло у впускний або вихлопної ця тепла полилася ТЕПЛА на датчик витрати повітря викликають значні затримки в рух, в тепло.
    При цьому він виливав всередині фільтра на холодну заводився правильно.
    Допуск виявлення надходить повітря був такий, щоб не викликати помилки.
    Виявити проблему,і було можливо завдяки моніторингу з самописця не розбирати половину машини, і зробити непотрібним випробуванням, ризикуючи викликати інші проблеми, на двигуні вже кілометрів.

Відкрийте капот 147 і вивчені всмоктування .
    ось ще матеріал веселощів!.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    119
    Розтягнути це обговорення тільки для того, щоб уникнути, що, читати попередні пости, якийсь неофіт від самостійного ремонту ви плутаєте ідеї.
    Тому пояснюю, що, звичайно, гарячої нитки датчика витрати повітря на впуску (система LH, motronic), також званий витратомір, повинен бути чистим. По-різному, незалежно від джерела або від температури, бруд осідає, це, звичайно, поганий вихід з автомобіля.
    Це правда, що в залежності від конструктивних форм цього датчика, присутні рішення, які запобігають забруднення, або autopulitura тієї ж (високої температури дроту при виключенні рамки для спалювання жирних слідів, які зазвичай можуть осісти).
    В деяких випадках з різних причин гарячий провід може перебувати надзвичайно змащують необхідність заміни датчика враховуючи делікатність і час, необхідні операції очищення, що не завжди можливо, не гарантує оптимального результату і насправді, може виявитися шкідливим. (чищення, що в будь-якому випадку ви можете спробувати, можливо, з алкоголем і ватяні палички)

Інше питання, для датчик витрати повітря, це теж витратомір відмовилися (з моєї точки зору) більше, щоб витрати на виробництво, що не за якість або надійність.
    Був прийнятий в електронним уприскуванням першого покоління L-jetronic. Працював так само на датчик положення дросельної заслінки, а саме: тарілка, розташований у впускному закріплена на потенціометр. Залежно від руху плити диктується кількістю повітря, що перетинає її, змінює напругу, циркулюючого в ланцюзі, і виявив від ecu, який в змозі обчислити витрату повітря.
    Більш конкретно, датчик витрати повітря, складається з 2 страв, то інше блюдо, сприятливої і нахилена по відношенню до першої на 90 градусів (як у формі L), який переміщується всередині закритій камері (так зване демпфірування). рішення необхідно послабити, як амортизатор удару, поплисти по всьому повторів; зазначено, що він помахав, як прапором, в залежності від напрямку вітру.

для цього я сказав, що в датчик витрати повітря, жодне питання не може бути відповідачем у багнюці з олії осідає на це.

обидві вищевказані системи працюють у поєднанні з датчиком температури повітря на впуску часто, але не в обов'язковому порядку, злилися в витратомір, але має окремий контур, і в змозі виявити в ебу, для зміни імпедансу, температури повітря на вході.

останнє покоління датчиків витрати повітря "плівкові", RH, ПОВИНЕН бути нечутливим до забруднень масла режим для будівництва і технічної експлуатації, цей тип детектора визначає, як об'єм і температуру повітря на впуску.

зателефонуйте датчик витрати повітря, витратомір MAF можна, стільки, скільки викликати термостат термостатичний клапан, це не правильно, але, за винятком деталей типу навчальні, ніколи не буде проблемою.

відрізняється тим, коли зарозумілість ковзає і змішується з зарозумілістю... на 360 градусів, ви завжди будете мати проблеми.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207
    У копіювати вставити в цікавий урок вже давно вивчена, ми завжди там,"не повинно", і так далі.
    Я знаю достатньо і ststema всмоктування і пробачити відсутність точності від того, хто йде на почуття.
    Я не беру тексти з книг і вставлю або повторю по пам'яті, але я намагаюся зрозуміти те, що написано.

Сказав, що це теорія, і що, в ****llo практично і інша справа, де варіантів багато.
    Мені шкода, але я не згоден, тому що, як пояснив це питання, і представив в обставинах все нестандартно.
    І я не хочу чути"не бачив" навіть не робиш це від 50 років.

Accodalo на матеріал від задоволення.
    Привіт

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •