Сторінка 6 з 6 PrimaПеред ... 456
Результати від 51 до 60 60

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    119
    тепер місце, що на обговорення moto guzzi... якщо ви хочете дати нам поглянути, може бути, ви скажіть мені, якщо це може бути індекс, щоб запустити канал інструмент, перш ніж робити інші пошкодження

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    119
    авто запускається з блоком відновлення, на якому була змонтована E2P старої.

відмінна робота

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    119
    ок, машина йде відмінно, це безперечно краще, ніж раніше... більш потужний

я вважаю, що centeralina, що у мене встановлений (це в 2002 році), так і на 115л. з
    однак, пробуємо машину коней, мені здається, що парк більше, ніж раніше, не тільки 5.

я зробив читання з ебу, встановлений зараз.
    я прошу вас, якщо ви знаєте, як визначити, який тип файлу, він є,... може бути в 115 л. с., не знаю, але якщо він був змінений, або з egr off від розрядних комутаторів ( фаза уприскування ідентична попередньої з egr відкрито), або з якої причини автомобіль тужилася так добре.

і т. д. я пропоную, як драйвер від 105 к.с. або 115 л. с. ecu 2002 я додаю .zip з попереднього читання (ecu 2001 110 л. с.) і той, який знаходиться в ебу, в даний час встановлений написом шкідника було Lybra 2002 але... не знаю ... етикетки, здається, побудований gennnaio 2001.

на жаль, я не думав, що фотограф, перш ніж встановити його.

а я додаю також ідея з hw і sw ліжка від Kess
    File Allegati Файл Вкладення

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    файл є абсолютно оригінальною, є тільки інший sw і, можливо, працює краще, ніж ваш старий.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    119
    Спасибі ugoboss,
    знаєш, навіть якщо це 110 або 115 Квт?

ви не використовуйте, щоб виправити єресь, що я сказав. я говорив, що горить контрольна лампа інжектора блимає, але я думав, що "все з кодом"... не існує ні один індикатор форсунок... була жовта вище код з малюнки подушки безпеки, який відкривається в дитяче крісло, встановлене навпаки, з боку пасажира.

Або " все, що я бачила форсунка, яка розпорошує!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    119
    Всім привіт,відновлюю цю тему, тому що мені доводилося повторювати, в перший раз після заміни ecu, діагностику цього авто.

діагностичний інструмент AUTOCOM програмне забезпечення delphi, сам використовував близько року тому, на той же автомобіль, з ecu оригінальна.

пам'ятаю, звичайно, що в діагнозі ви можете прочитати безліч значень від оборотів двигуна perssioni або різне положення педалі egr і т. д. і т. д.... загалом, все, що зазвичай дозволяє цей блок...

сьогодні абсолютний нуль параметри, ок, читання і стирання помилок, але нічого параметрами.

єдині голоси, які мені здавалися вибору (і безглуздо, що я навіть не намагався зробити) були серійні конструкції та інші елементи ідентифікації.

коротко історію цієї машини :
    lancia lybra 2001 року, на якому був замінений ecu спочатку, тому що рослини, в спробі запису послідовного kess файл mod.
    встановлений блок lybra 2002 року з таким само n hd, на якій і була зварена E2P ecu оригінальний.
    експлуатація автомобіля-іншому, ніж в ecu попереднього, який мав криві відображення злегка різні.
    переконайтеся, що це в жодному разі карта в x lybra 1.9 jtd

не бачу причин, чому тепер я не бачу більше параметрів.... на даний момент я вирішив проблему, що було і стерти dtc, а потім до межі, амінь...

хто-небудь знає, що може бути причина і чи є рішення?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    72
    Привіт,я прочитав весь піст,вибачте за те, що сталося...
    для початку хочу дати вам пораду:
    Ніколи не прочитати файл резервної копії для послідовного читання-фолс в школі,те ж саме для запису

Новий блок управління, який у вас встановлено, ти впевнений, що це завжди edc15c7?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    72
    Питання ,якщо я не зрозумів, ти kess майстер з fw4.036 вірно?
    Ви читали-писали також і інші ecu з цим?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2016
    Повідомлення
    183
    між тим, доказів, з іншого діагноз.

рекомендується Multiecuscan, який працює з будь-яким кабелем ELM327 на кілька євро

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    119
    lsd88 ...можу я називати тріп ) (не в образу буде ясно)

може бути, що інший діагноз (навіть кабель elm) можу прочитати параметри.
    Виключаю на 100% проблема в тому, що я використовував, тому що на одній машині до зміни ебу прочитати всі значення, навіть якщо я кажу для відомості, деякі з них були не точні. я чудово пам'ятаю, що число оборотів було 1/4 від реального; тобто я пам'ятаю, що на холостому показує близько 220 м/хв... не виключаю, що інші значення можуть не збігатися з правдою, але в той час звернув увагу тільки тиск турбіни і прагнення, що здається доречним.

у будь-якому випадку інструмент-це те ж саме, і ідеальне програмне забезпечення (я ніколи не запускаю гру, оновлюється або не робив жодних змін до діагностики), і тепер параметри не з'являються навіть серед варіантів для вибору.

повторюю, це не для мене важливо (принаймні на сьогоднішній день) ви можете прочитати параметри, але я дуже здивований, я шукав пояснення від тих, хто має більш глибокі знання в цій області.

я припустив, що можуть бути відключення pin-код може бути між бд і трафаретного друку в ecu, але, крім того, що ви мені скажете по-різному, це ecu спілкується з діагнозом тільки через k-line як для dtc, що для параметрів і, якщо це так, то це припущення не варто.

2 може бути відображення відрізняється від першої причини? я знаю, що деякі блоки управління дозволяють показання і втручань в діагностиці, що інші не дозволяють або дозволяють використовувати певні конкретні інструменти. не знаю, за які логічні функції різноманітність спілкування (якщо HD або SW)... це другий варіант, в своєму невігластві, для мене більш імовірно.
    Двох відображень, ви можете знайти їх обох в попередніх постах, і якщо хтось хоче поглибити і, можливо, пояснити кілька більш докладно про цю можливість я можу тільки подякувати за можливість дізнатися щось алроса.
    3, які можуть бути дефект в e2p припаяти на цій ecu?

Andreamap ви говорите, вірно, той інструмент і той (клон, звичайно).

я не зробив багато читає, в машину, в темі я читав, як в перший, у другий ecu без труднощів і в записі ви вже могли бачити, що я наробив
    я прочитав без проблем opel corsa, на якому він був закритий механічно з фланцем egr і переписав файл-мод, при спробі вимкнути індикатор... писати або добре, але індикатор залишається включеним.
    я читав ford fiesta td без проблем і просто... я ще не зробив.
    я намагався послідовного читання, moto guzzi з постійною помилки "дзвінок-будильник". мабуть, там була проблема pin out і я пам'ятаю, що значення напруги k-suite був дуже низьким порівняно з фактичною батареї. міг дістатися до 12в тільки при підключенні навіть "джек додаткової" (тб найтонший синій) на вхід до роз'єму послідовного кесс. є пост, де я описую, що сталося... один і той же ебу я намагався читати в школі з тієї ж kess, але навіть їх не вийшов.

Сторінка 6 з 6 PrimaПеред ... 456

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •