Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 41

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293

Крутний момент двигуна!як інтерпретувати на ecm titanium?

хлопці, я хочу відкрити цю тему з вами, то:крутний момент двигуна, виражається в кгм або в Нм його в двигун і тяги, що впливає на газ conbustione на поршень, ще поштовх і сильний ще ce пара, очевидно, мовлення та довго, і є багато факторів, щоб прийняти до уваги,зараз я хотів би об'єднати цю розмову фактор відображення,на ecm titanium на edc16c8 я запитуваний крутний момент під час прискорення і крутного моменту замовлення, при стандартних умовах, як їх інтерпретувати??,на графіку я вважаю, об / хв,%,Нм, але, як ви raggiona в цьому випадку??наприклад, на графіку я вважаю, 3500 rpm 100% до 500Nm,raggionandoci збільшення крутного моменту за допомогою програмного забезпечення може бути зроблений тільки з допомогою більшого наповнення камери згоряння доторкнувшись ці карти не що інше, як збільшення кількості дизельного палива, чи не так?або кращого згоряння, отже, заздалегідь вводять???хлопці, дякую і вибачте, але я ними почала я намагаюся зрозуміти щось........

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    спасибі манро у відповідь мова, і ясно,коли це стосується інших картах замість цього ви йдете до збільшення тільки одне те, наприклад, якщо ви збільшуєте тиск дизель не є і інші стратегії ecu правильно?тоді інша справа, завжди на edc16c8, що б свинки тобто моя машина!....я мапу кількість дизельного палива впорскується збільшення в мм3 і карту тиску дизельного палива збільшення в бар, але raggionando подумали, якщо, наприклад, збільшення тиску стратегії ecu яка ?!по мені, знаючи досить добре до всіх модулів для проведення екю за допомогою сигналу шім збільшує команду на drv буде aumentanto так і витрати на вході в насос високого тиску, відповідно, у нас ще тиск і ще кількість дизельного палива впорскується правильно?то ми говоримо, що є дві карти рівні, і досить mod чи міркування??дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    80
    Пояснення красивий

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    193
    Але переміщаючи тільки той, об'єктивного і, залишивши орі я зробив журналів і нічого не змінюється.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    193
    Повний відповідь на манро:
    У prex. рейку на моїй машині має 5 карт (кожна c'? у відповідній таблиці)
    Обмежувач тиску (бар) я неправильно писати atm будучи бар тільки одна карта
    У targhet map (здається так це називається), що визначає мету.

Якщо targhet карта не змінюється, навіть якщо я підвищив тиск в магістралі високого тиску і його обмежувач,
    тиск не може перевищити мета (як би обмежувач від погоні, але не переступати)

Додаю скріншот зробив на мод. зареєструвався на діагностику. Я in bad dad залізничних в 1660 році, і переїхав targhet в 1660 році, і обмежувачі...результат діагностики 1660.
    Тиск слід мету і досягає межі, встановленої.
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    193
    Може бути, змішання...вчора ввечері я надто втомився, нічого. дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    привіт манро не знаю, як подякувати тебе це було дуже важливо поговорити з вами, ви не повірите, але я зрозумів багато речей, в цілому, навіть якщо шлях і довгий, але, як і всі речі, потрібно спочатку зробити основу,тепер завдяки їй богу, або дуже, щоб зробити off, і я не можу dedicarmici як тільки я йду вперед на edc16c8, і тоді ви замість new' ще раз спасибі.......

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    манро ви зробили так багато, і як.!!..
    тепер я хотів би запитати, інша справа,коли це стосується завжди з титаном в edc16c8 або c39 і інші, я sugl'осі im 2d, наприклад, тиску в рампі обертання в оборотах в хвилину, то кількість дизельного палива впорскується для rpm і в сторони, або прирощення зробити в бар і зроблено дуже добре, але, коли це стосується, наприклад, golf4 edc15p 101cv з титаном я всі карти rpm та load і просто,манро ти сказав мені, не слухайте, те, що пише ecm, але слідувати їм, загалом-осі на edc16c8 39 і т. д. ок, але на цьому, що це все rpm та load, як ми міркуємо......спасибі..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    привіт манро, то давайте подивимося, якщо я зрозумів!!
    тоді ти сказав, що навантаження, тобто навантаження двигуна і ступеня прийняті в залежності від даного параметру,приймаючи, наприклад, тиск турбо я вважаю, 3000 об / хв 100% навантаження, а на осі z я вважаю 2000, що б його значення, оскільки від датчика тиску, і що ти стоїш, атмосферний тиск є 1бар, чи не так?потім значення, оскільки від датчика тиску в залежності від оборотів???дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    Citazione Спочатку Написав alfetta80 Visualizza Messaggio
    привіт манро, то давайте подивимося, якщо я зрозумів!!
    тоді ти сказав, що навантаження, тобто навантаження двигуна і ступеня прийняті в залежності від даного параметру,приймаючи, наприклад, тиск турбо я вважаю, 3000 об / хв 100% навантаження, а на осі z я вважаю 2000, що б його значення, оскільки від датчика тиску, і що ти стоїш, атмосферний тиск є 1бар, чи не так?потім значення, оскільки від датчика тиску в залежності від оборотів???дякую
    може бути, це тлумачення???по мені, n0!!!

Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •