Привіт усім у мене проблема з smart 800 дизель 2004 року з з'єднаної батареї відчуває себе повернути фіксованого вентилятор радіатора автомобіль не заводиться .. боді-комп розібраний з діод згорів може бути luallego фото ... наперед дякую
Привіт усім у мене проблема з smart 800 дизель 2004 року з з'єднаної батареї відчуває себе повернути фіксованого вентилятор радіатора автомобіль не заводиться .. боді-комп розібраний з діод згорів може бути luallego фото ... наперед дякую
Під полотна, там діод згорів без обруч класичний чорний діод
Замінив діод і два запобіжника car-це гра, але самокат ебу завжди працює ... від'єднати роз'єм зупиняється... потім не зачіпляє шестерні, і мені кажуть, що це пов'язано з блоком абс ви знаєте, якщо ви можете? Заздалегідь дякую..
блок управління двигуном робить все, як управління .. в діагностиці, що ви опинитеся<???
Що таке заєць? Кролик Abarth
P1485 стадії виходу. Постійні свічки , p0600 немає повідомлення cam постійна ,p0500 швидкість автомобіля, враховуючи cam не діє постійно . Ps блок управління abs відключений фізично, в іншому випадку електродвигун насоса обертається постійно..
Замінено блок управління abs і проблема вирішена