Мені не ясно, хто розпускає переконання, що карти лямбда серветка, що з лямбда-зонда.
Термін лямбда показує тільки одиницю виміру АФРИКИ.
Мені не ясно, хто розпускає переконання, що карти лямбда серветка, що з лямбда-зонда.
Термін лямбда показує тільки одиницю виміру АФРИКИ.
Також сказав, Air Flow Research = стехіометричне співвідношення
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
ось ти мене заплутати, очевидно, це AIR FUEL RATIO....
Помилка позначкою вибачте..
Невеликий рада
ваш циліндри і "1300"?
1300/4 Циліндрів = 325 "ємність x1 циліндр"
325 x 1,5 "тиску турбо" = 487,5 "ємність маси повітря x 1 циліндр"
487,5/ 14,5 "АФРИКА" 33,62 мг
так що на ваш об'єм двигуна при тиску 1,500 mbar
займає майже 34 дизельного палива, щоб мати один stechio в 14,5..
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
AIR FLOW RATIO буде ха-ха
і не є синонімом стехіометричне співвідношення. стехіометричне співвідношення-це КОНКРЕТНЕ значення AFR, який залежить від палива, наприклад 14.5 для дизельних oirt 9.8 на етанолі E85, і т. д. і т. п..
це не так просто.
ми забули щільності повітря (відрізняється в залежності від IAT і PATM), та об'ємної ефективності двигуна, яка варіюється в основному в залежності від оборотів і залежить в основному від розподільного валу, обмеження всмоктування, оптимізації впускних каналів, і т. д...
У будь-якому випадку ці карти лямбда-повинні прийти убування вірно?
Я повинен сказати спасибі, навіть мішель, який, приймаючи сигнал від цієї карті розміщена я зробив деякі зміни, і мені вдалося змінити мою карту і знімати на 1600 бар, що в моїх тестах кілька років тиск піднімалася і опускалася, і вирізати..
Файл розмістив мішель, однак, відсутня обмежувач в рампі в залежності від температури дизельного палива.
У мене двигун 70 л. с., флейта і регулятор 90 л. с., інжектор, 95 л. с. і BV35 (зараз працює на 1.2 бар)
Бачив, що у мене тепер є перепускного клапана, що управляє геометрією, якщо я поставлю в будь-якому випадку кран може піднятися тиск, як це роблять на kp35 оригінал немає? принаймні, 1.5 бар повинно тримати?
біт 6748e (775 значення , щоб принести тип 875....1650 бар)
674be ...багато кривих з піками, у 199...***** і ви мод...що це? на осі прес-turbo і повороти
67946 8х8 ...криву, яка коливається від 100 до 1200....що це?
675be є карта тиску класичний!! це я розумію...:-)
67a06 біт до 1500??
677be temp /iq 550 макс значення...hummm
Тобто ще??