ні, те, що я кажу, що ти повинен бути чесним, я був в курсі проблем автомобіля, я б прийняла те ж саме, якщо я давав деяку інформацію, можливо, було краще.

Я знаю, хто зробив роботу!....якщо б я сказав, перед ім'ям mecchanico я зверну відразу, і я б уникав розбирати половину машини, і гроші не передбачені!.

у мене було 4 дизеля, починаючи від ібіци.....я ніколи не зламав турбо, і не існує способу передбачити проблему.

або краще, тепер замовляю core assy новий, що мені краще, тут я хочу 150€, щоб використовувати, коли coreassy я знайшов за 160 новий, вже збалансовані і готові до складання.

підтверджую, труба повністю інкрустований!......не проходить і трохи олії навіть за додаткову плату.

і бачив, що я зробив майже 200 км, не можу зрозуміти, як він пручався!......таємниці механіки.

у будь-якому випадку, до кого б це було цікаво, я, можливо, рішення проблеми пробки, то виявити перехід олії і в той час, що це не відбувається реалізації шпигун додаткової або краще відправити в recovery безпосередньо автомобіль.
Для того, щоб відправити її у recovery є кілька систем, просто припинити датчик вирішальне значення, не важливо яка.
Ні більше і ні менше те, що часто трапляється в авто, відключення датчиків, потім з інших 4-5 DTC, що вони підроблені.

тут і те ж.

Ні більше і ні менше, роботи, яка робить лампи масла, який визначає тиск.

Мені потрібно зрозуміти, як обійти сенсор читання, які я збираюся встановити все це тепло, я не збираюся втрачати ще турбо в майбутньому!.