Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123
Результати 21-28-28 -

Обговорення: помилка p00p1 alfa 147 q2

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    салерно
    Повідомлення
    231
    добрий вечір ;я не дивився карту, але, запевняю вас, що і насос високого тиску 100%%....
    у ці свята переглянуті два на два .. браво 170cv і ще одна alfa 147... 150cv , що, на жаль, відсутня...
    як прохолодна вода .... і для форсунок ви можете бути впевнені, що вони не ті,. . . . .
    ці автомобілі, коли насос вистачає не відправляються, тому це і твоя безпека.....
    Порада:::..... тебе не дратувати, хоча, якщо вам говорять, що ми перероблений, ви бачите, що вони перероблено,,,
    тому що, загорнуті очищають насос, але не контролюють регулятором тиску і, отже, має той же недолік, що і те ж помилка, насос
    йде перероблений і поставлений на туристичне і перевірити всі тиску .....
    потім зверніться до хорошим pompista ....і ви побачите, що машина не зробить помилки......

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    16
    хлопці, вибачте, якщо це небагато, що я не пишу, але я з-за роботи. У будь-якому випадку я замовив кабель для діагностики, щоб журнал і снд? тут, на форумі.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    16
    хто-небудь знає, якщо в регіоні, місті таранто, можливо, існує центр розгляду для насосів високого тиску компетентним? -я хотів би, принаймні, знати, якщо це залежить від насоса ж

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    16
    добрий вечір, хлопці, через багато часу, нарешті, вдалося зробити з журналу 147. Перший файл-це невеликий прогулянки, другий-гарячий старт, а останній і тяга четвертого повній. Я сподіваюся, що можна щось зрозуміти.
    File Allegati Файл Вкладення

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    16
    привіт, хлопці хто може дати мені поглянути на журнал?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    16
    Сьогодні я зняв машину з pompista. Нарешті, здається, що я вирішив проблему. Я форсунки з ладу, мали іржі всередині і вони u відновлення дизельного палива надмірним. Факти регенерації, щоб цифра в 500 євро, зараз, здається, йде дуже добре. Я завантажив mappetta з тиску в рампі збільшується, і здається, що все підтверджується. Я також вирішена проблема затримки в теплий старт.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    168
    Привіт у мене також проблеми стартера.., як я зрозумів, це широко поширена проблема, особливо, в 1.9 jtdm 16v з dpf

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    168
    Вирішується, як і багато інших, змінюється насос в рампі

Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення