Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123
Результати 21-25 25 -

Обговорення: edc15c2

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав генріх понтони Visualizza Messaggio
    ви абсолютно праві, але я на файл орі, я не знаю, зробити dpf off, то я хотів би працювати в міноборони. проте вже в поєднанні, а також у
    Завантаживши файл, а потім файл Мод на програмне забезпечення, щоб редагувати, додаючи або виключаючи зміни, де довелося не чіпайте DPF.. я не знаю, якщо я зробив зрозуміти..

Citazione Спочатку Написав генріх понтони Visualizza Messaggio
    отже, файл-орі відомо, що були збільшені prairie, якось дивно, по-моєму, обмежувач крутного моменту (068772) і ще дві карти: ін'єкції parzializzato (map1, map2)....
    і що я вам казав?
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    114
    [QUOTE=cinqueturbo;129859], Завантаживши файл, а потім цей файл Мод на програмне забезпечення, щоб редагувати, додаючи або виключаючи зміни, де довелося не чіпайте DPF.. я не знаю, якщо я зробив зрозуміти..

так так, ми зрозуміли один одного

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    114
    Ніхто не відповідає більше?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2017
    Болга
    Чивітавеккья (РИМ)
    Et
    57
    Повідомлення
    2
    Доброго ранку, Генріх, я більше priniciante тебе, ти знайшов інші відповіді на ваші сумніви? Я ж твоя машина, і я хотів зрозуміти більше. Якщо ви можете поділитися точки ситуації мені було б корисно, на додаток до якийсь хороший рада. Спасибі.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    114
    Citazione Спочатку Написав tertz68 Visualizza Messaggio
    Доброго ранку, Генріх, я більше priniciante тебе, ти знайшов інші відповіді на ваші сумніви? Я ж твоя машина, і я хотів зрозуміти більше. Якщо ви можете поділитися точки ситуації мені було б корисно, на додаток до якийсь хороший рада. Спасибі.
    доброго ранку ви насправді, я приступив до переробити карту з 0 та внесення різних мод. Каже, що тепер машина їде набагато краще, навіть якщо не я багато соку, тому що він досить км на плечах ( понад 300000 ), і якщо б у мене він був в кращих умовах, ймовірно, вдалося витягнути ще щось. У будь-якому випадку я заявляю цілком задоволений

Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •