Спочатку Написав
MustangGT
Вважаю це нормальним, що, звичайно, ongnuno витягніть аква на його млин....говори.
Не пропав ніхто!....
Спочатку, може бути, я зробив щось на зразок 200 оновлень....тільки ваш і не пішов в хороший кінець.....чому не кажеш, чому?
Комп'ютер стра лохами, повними установка і видалення безперервні, шпигунських програм і ще багато чого, абсолютно нестабільних, пошкоджених проводів і довгих кілометрів і prentendi також, що бокс, як це працює.
Тоді мені бути присутнім віддалено нетбук, який було гірше з svchost.exe що стріляв ПРОЦЕСОРА на 100%, я виправив і зробив так, що в цій операційній системі, болять то зіпсував повний ігри і все інше працює.
І абсолютно правильно, що не вдалося півень і партії без проблем у цей нещасний комп'ютер готовий до espolodere!.
потім ти нібито проста установка абсолютно БЕЗКОШТОВНО інших пк, я думаю, так само, riccattarmi з box клонування, як якщо б я в оффе ricschia не уявляєш, наскільки.
я роблю ремонти пристрою, і не з сьогодні, але з 20-річним!,походження не моя проблема!.....
Я запропонував БЕЗКОШТОВНО ritirariti ЗА РАХУНОК МОЇХ пк з півень і переформатувати його, щоб встановити все правильно, і ЗАВЖДИ НА МОЇ ВИТРАТИ, щоб відправити його назад.
Я не погодився і мене переслідує, претензії!....
Так що тепер ти скаржишся, що я пропав,говори, а не.
До речі ремонт проти оновлення гарантовані, ти відмовився надіслати дані, щоб рахунок ремонту, я все ще не розумію, що ти скаржишся, що не працює.
Кажи все, а не робити жертву, що я зробив погано роботу!.
у мене немає проблем поставити обличчя на очах у всіх!....просто тому, що півень, kess, MPPS, Carprog всі вони відремонтовані і забезпечені з максимальним професіоналізмом!
Якщо замість шантажу людей, або, принаймні спробуєш, і ясно, що потім все закінчиться таким чином.
Не тільки пристрій 20years роботи або ремонту, що мені не гарантовано, я повернув гроші, коли речі не йдуть!.
І очевидно, що якщо взяти відношення, як у мене немає ніяких зобов'язань підтримувати тим більше БЕЗКОШТОВНО!.
Питання закрито.