але трубка згорнута в сенсі не важче?
але трубка згорнута в сенсі не важче?
здрастуйте, йосип цей дефект і дуже цікаво.
це майже здається, що прохання з боку компресора буде більше, ніж кількість повітря, що труба може забезпечити.....не та, що нічого не кажучи, і клієнт приніс від когось іншого, і вони грають з вд stgate?
((((((Я завжди пам'ятаю, на цьому форумі, що знаменитий 500 multijet з eci вал розподільчий рухатися, коли клієнт заявляє, що вона ніколи не була в інших майстерень, а потім і виявили, що ланцюг грм зламався і
чарівно і встановити його самостійно!.......)))))
Та тому, що в інтеркулер і на виході, не на вході.....якщо вас душить, то у вихідний, то працює навпаки.....і я не розумію, як може зламатися.
Я бачив щось подібне в карті, що сказати, зроблено погано, це був комплімент.
хлопці, я оселився там, я поклав чимало я зробив всі тести, і проблема була інтеркулер забитий, але не занадто. тому що повітря проходить і це привело мене в оману, а потім я baypassato і проблема зникла в той порт від радіатора і тепер все виправлено
дякую за поради, які були дуже корисні, щоб знайти смак![]()
здрастуйте, йосип прошу вибачення....все це не має ніякого сенсу.....турбо компресор бере повітря з фільтра,стискає проходить на інтеркулер для бути raffeddata після йде у впускний і інтернет тут ми.
як це можливо, що у тебе труби на стороні всмоктування, що він давився з-за інтеркулера.
А якщо інтеркулер був забитий думаю, масло то помилка не виправлена.....гаразд пари, але для того, щоб забитися там повинен пройти масла і багато бруду.
не могли б ви дати більш докладне пояснення, чому щось не складається!.
*модератори
коли номери були абсурдною цензури? я написав добре "L-I-Be-R-O", коли ви кладете кнопку "редагувати"??
Дякую
я бачив таке і раніше, не бачу в цьому нічого дивного, якщо інтеркулер не дуже добре ****** створює втрати тиску і сили всмоктування двигуна може спокійно прибрати труби.
труби зроблені, щоб витримати тиск не тримають взагалі в депресії (і навпаки...)
звичайно, але якщо потім помістити ковпачок у середині (інтеркулер загороджений) вам більше повітря в гору, але майже нічого в долині!!
тоді ви, напевно, в тих умовах, турбіна навіть не потік газу, необхідного для того, щоб почати працювати..