Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати з 11 по 18 з 18
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207
    і саме тут, ви мало уваги читати......і перше, що я запропонував, і контролювати харчування.

що іммо активний чи немає в діагнозі, однак, приходить.....

те, що йде в 3 і потім в 4 і вже поза моєї досяжності....якщо і клапан, який створює цей дефект і вже механічно.

точно не пам'ятаю хто на цьому форумі знає LPG, але, можливо, ліжко, і робить крок вперед.

Про це я і думаю, що до від'їзду тому в бензин завжди і в будь-якому випадку, щоб потім перейти на GPL.

тепер я не знаю, якщо ти намагався її завести тільки на бензин.

тому що в ці свічки я бачив тільки ecu двигуна, який робить все, але, як правило 2, один для управління LPG, а інша-для бензину, так що якщо до вильоту в бензин не йде, не призводить в рух.

Зараз, Якщо не rocordo погано система перемикач ГАЗ/Бензин і автономно, не та, що і застряг на GPL і не ставить вас в мотоцикл для цього?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    123
    Спасибі mustang GT за турботу, вже пробував комутатор і працює автомобіль, тільки з розпилювачем, і що змусило мене думати, а на. Мені на клапан і з допомогою спрею частини, що збільшує стиснення і один раз на мотоциклі йде в трьох

Сумнів приходить мені на електронну частину, тому що не знаю, що це добре, а два, тому що, якщо машина збирається у мотоцикл ЕБУ і харчування на 100% і працює,він може працювати погано, але в діагнозі, однак, приходить і чому мені ні?

І питання, на який я не зміг відповісти на питання, і перш ніж побачити, якщо я зламаною клапанів форсунок і т. д. я хотів би вирішити це

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207
    слухай, а ти вже пробував увійти в діагностику, коли й горить?....не всі ебу дозволяють, але це, мені здається, так.

ще один доказ, і дістати на звалищі інший ecu, навіть якщо не scodifica і подивитися, якщо ви можете, щоб увійти.

ви можете мати 2 різні проблеми, один механічний і один електронний.

ваші міркування вірні, то краще спочатку спробувати увійти в діагностику.

Що тоді заблокований з інших причин, не знаю, alfa 156 я зробив це жарти, датчик оборотів переплуталися, двигун, який піднімався і опускався обертів і діагноз не давав мені увійти, сказати, що ми зійшли з розуму в 5 і мало!......

можеш спробувати прямий доступ до ecu безпосередньо від пін-коду, той факт, що на EDC15, що не хотів знати, інший короста.

По суті, ми колеги в діагностиці з K-line безпосередньо до ecu залишити його підключити, потрібно ізолювати провід K-лінії і подивитися, якщо ви можете, щоб увійти.

або ще зняти і спробувати підключити на столі.

і важко вам допомогти тут.....я з цих я встановлювала як поодинці, як описано з проблемою харчування до форсунок.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    з опису способу, щоб піти, з розпилювачем, мені від думки, що у тебе форсунки бензин майже закриті. навіть той факт, йти на 3 до мінімуму.
    перш ніж покласти руки до форсунок, я б порекомендував вам використовувати автомобіль тільки на бензині, споживаючи, принаймні, один повний. може бути, що ви розблокувати або все одно краще.
    іноді достатньо навіть просто зробити свіжий бензин насос, який покращує.
    проблема діагностики відрізняється, це інша справа. і в будь-якому випадку, навіть з діагнозом не бачиш, якщо інжектор закривається.
    звичайно, це випробування складніше, але не більше, ніж ти скорботи прямо зараз.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    123
    Для того, щоб ізолювати lina k зважаючи пін на ECU і підключити як, наприклад, півень покладіть зелений провід на pin k-line, коли детальніше

Я ніколи не робив ste доказів, з діагнозом, а потім на роз'єм діагностики obd в якій пін-код, колеги?

Однак я відвіз її в дилерський центр почав втрачати часу у мене немає схеми і я знаю. Також незабаром цей автомобіль, якщо б вдалося увійти в діагностику, я б була основа, від якої можна почати так сліпо і не вдається знайти дефект

Я буду тримати вас в курсі як тільки щось спасибі, щоб бути цікавим

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207
    Citazione Спочатку Написав Giuseppe2016 Visualizza Messaggio
    Для того, щоб ізолювати lina k зважаючи пін на ECU і підключити як, наприклад, півень покладіть зелений провід на pin k-line, коли детальніше

Я ніколи не робив ste доказів, з діагнозом, а потім на роз'єм діагностики obd в якій пін-код, колеги?

Однак я відвіз її в дилерський центр почав втрачати часу у мене немає схеми і я знаю. Також незабаром цей автомобіль, якщо б вдалося увійти в діагностику, я б була основа, від якої можна почати так сліпо і не вдається знайти дефект

Я буду тримати вас в курсі як тільки щось спасибі, щоб бути цікавим
    ви, я думаю, він правильно зробив, що, електронний з половиною розбирати, а в чехії це не хороший спосіб, щоб шукати проблеми, дійсно, можливо, часто погіршується.

Можливо, і навіть можливо, що і як трапилося зі мною, коли сенатор несправності, що тримає в снукер і не змушує вас увійти в діагностику.

Для мене і задоволення, звичайно....потім, якщо ви можете собі сказати, що проблема так що всі ми дізнаємося щось нове .

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    123
    Хлопці, а поки що дякую за наявність проблеми на spark і була вирішена, це був запобіжник, в моторному відсіку якого не увійти в діагностику і ECU, то працює погано, це і пояснення автосалону

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207
    Це найбільший C.............ТА, що я коли-небудь чув від дилера......повинно бути, що в день у вас мало фантазії.

між тим, якщо на роз'єм OBD у тебе карта не переходить в нікуди діагноз......тому що всі діагнози видів офіційних експлуатують живлення від розетки сервіс для діагностики VS OBD/OBDII

Давно я полагодив замок smart four four і не могла процесу в діагнозу, причина перегорів запобіжник, де той же блок живлення також роз'єм OBD.

Тоді проблеми були інші, але щоб зрозуміти, що в додаток до роз'єму живлення OBD ce завжди якоюсь іншою системою, яка не працює.

я думаю, замість того, що ecu бензину була заблокована, і ми зробили перебудову з прямим посиланням.

Я запитав клієнта, в якій я робив ремонт, коли не знала, що він газове обладнання і він сказав мені, що часто ці свічки блоків ecu, і роблять це дефект.

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •