Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати 11-20 з 20

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Я студент, як і ви..
    один відгук на що? файл у цілому?
    здається, що ти хочеш зробити карту, але я бачу, що дурна...
    ти не свариться ні ВР, ні виправити Дизельного палива-Турбо-Rail
    цей автомобіль серії ін'єкцій 100 дизель, але їх не вводять, тому що не досягає цієї стратегії в карту..
    мені важко пояснити поняття неясно навіть для мене, будемо чекати від когось, хто знає більше...

я пропоную покласти в карти, палити, тому що навіть мені і сталося те, схожу на зниження палива у верхній..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Я студент, як і ви..
    один відгук на що? файл у цілому?
    здається, що ти хочеш зробити карту, але я бачу, що дурна...
    ти не свариться ні ВР, ні виправити Дизельного палива-Турбо-Rail
    цей автомобіль серії ін'єкцій 100 дизель, але їх не вводять, тому що не досягає цієї стратегії в карту..
    мені важко пояснити поняття неясно навіть для мене, будемо чекати від когось, хто знає більше...

я пропоную покласти в карти, палити, тому що навіть мені і сталося те, схожу на зниження палива у верхній..
    Rail, вже saclato на 80, враховуючи, що залишається навколо 85mm3, як високий iq, не думаю, що допоможе відтворити вр за 100 кілька барів, в самій. Так після 80 завжди використовувати цей бж навіть для iq вище. Ідеально підходить для turbo, який вже піднявся до 80, але змушуючи його працювати приблизно 0.1 бар більше ми говоримо, що може бути адекватним навіть для iq більше. На карті лагодження дизельного палива, що це означає? карту перетворення НМ на IQ?

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Прошу вибачення..
    ти знаєш, що в залежності від тиску turbo,Маси Повітря,Температури повітря-дизельного палива, не те, що двигун,тиск в рампі, і я зупинюся тут, щоб змусити вас зрозуміти концепцію.. ін'єкції, Той дизель?
    якщо ти хочеш надати більше і не стосується ВР і збільшіть "маси повітря" не збільшує тиск в рампі, і не перейти в районі, час вприскування, що повинно дозволити розпорошувати то кількість дизельного палива..
    екю не піде ніколи впрыски більш 81,92, що вже і обмежувач, як ти хочеш надати 85?
    як я вже казав, цей файл може надати більше вже з будинку матері, але не приходить це зробити, бо й як ти спустишь 3/4 дросельної заслінки..
    я постарався виразити як я міг...
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Прошу вибачення..
    ти знаєш, що в залежності від тиску turbo,Маси Повітря,Температури повітря-дизельного палива, не те, що двигун,тиск в рампі, і я зупинюся тут, щоб змусити вас зрозуміти концепцію.. ін'єкції, Той дизель?
    якщо ти хочеш надати більше і не стосується ВР і збільшіть "маси повітря" не збільшує тиск в рампі, і не перейти в районі, час вприскування, що повинно дозволити розпорошувати то кількість дизельного палива..
    екю не піде ніколи впрыски більш 81,92, що вже і обмежувач, як ти хочеш надати 85?
    як я вже казав, цей файл може надати більше вже з будинку матері, але не приходить це зробити, бо й як ти спустишь 3/4 дросельної заслінки..
    я постарався виразити як я міг...
    Вибачте, але обмежувачі IQ я їх збільшується, все, насправді 85mm3 від журналу, їх увазі, і в деяких випробуваннях я зробив прибути навіть в 90, як ви, можливо, бачили в журналі я доклав раніше. Не розумію, чому ви кажете, що не піде більше 81,92, де ти взяв це значення?

Однак, повертаючись до речі ВР, по-моєму, це не правда, що я повинен змінити в карту rail та турбонаддув, в іншому випадку не виходить за рамки певного IQ (особиста думка і, безумовно, більш досвідчені можуть просвітити), і тому, що я їх вже вводили, як я говорив раніше, з карти, що я виклав раніше, проблема від 3750 піднятися, що iq падає, незважаючи на обмежувачі IQ у 85, але перш, ніж цей раунд я все.

Все починається з педалі, де ви вирішите необхідного крутного моменту, то пара перетворюється в мм3 відповідно до таблиці перетворення (масштабування до 100mm3 х 50) звідси, якщо обмежувачі IQ і обмежувачі крутного моменту дозволяють ебу впорскує те, що ти просиш. На BP та інші карти від тобою згаданих кріпильних 80mm3 не будуть працювати на IQ найвищих. Так що якщо для 80mm3 в 3000 оборотів в хвилину, знає, що турбо повинен дати 1,5 бар для IQ верхні завжди дасть 1,5 бар. Потім масштабувати BP на карті турбо, щоб створити в 100mm3, безумовно, змінюється ****llo тонкощі карти, але вихід, я думаю, мало, я роблю, перш ніж дати 0,1 бар більше на карту, щоб мати турбо, який штовхає волосся в більш також в інших оборотах. Ідеально підходить для rail, що, по-моєму для IQ 85\90 може спокійно працювати до 1600Bar, так бути розширена до 80mm3, а також використовує значення цього ВР (я міг би зрозуміти, створити ВР більше, якщо я вирішу з допомогою багато дизельного палива від того, щоб скоротити тривалість впорскування). Мова ніби як, карти, лямбда, масштабуються по 1000 мг повітря, але якщо машина читає більше 1000 використовує значення перетворення, останнім ВР для того, щоб зробити свої розрахунки.

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Я відповів на це повідомлення:

CiaoR5, я прикріпив файл більше 2 мод з різною установкою обмежувачі IQ. Є також журнали, вкладення, як ви можете помітити, iq падає в обидві карти з 4000 оборотів в хвилину. Однак я помітив, що на карті з IQ від 90mm3 до 3500rpm, а потім, щоб піднятися, не дивлячись на те, в діапазоні 4000 оборотів в хвилину обидві карти мають межу 85mm3, одне з у журнал 80mm3, а інший від 75mm3. Все це, однак, тільки в 4, 5 і 6 передач. Від першого до третього те, що я прошу від. Я пробував з модом теж дві карти, після цього педаль (1B3374), які, здавалося, обмежувачі, де в якості індексу я число руху, а потім відсоток, я скину 3 панеттоне, але нічого.

Крім того, в тесті я спробував зробити обмежувачі iq в команді. встановивши всі 85 фіксованого без урахування оптимального значення.... нічого, навіть їх рівності. Iq падає.

Все одно не розумію, як у двох додаються картах, де до 4000rpm я для обох 85mm3, у карті буде обмежений до 75 і in'ще прийду обмежена до 80.

Я спробував перевірити всі, але щось вислизає від мене.

Не схоже, що ти вводиш 85-90??? журнал не бачив, то я даю йому очі, щоб його примха, мій персонал, гарне продовження..

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    якщо я можу сказати, моя...
    як ви стверджуєте, надати 85-90mm3 якщо ви їх не потребують, в першу чергу в DW?
    ти знаєш, Нм 85mm3, коли пара відповідає теоретично на цій ecu?
    пов'язане з електронікою, уважно lim пара, ви потім зрозумієте, чому я не можу вводити те, що ви хочете,але перш подумайте, на моє запитання про те, скільки пара відповідає tot iq..
    крім того, багато лім у вас пропущені ви пара, якщо iq карти, лямбда у цьому контексті є також, тому що саме обмежують дизельного палива залежно повітря...читала, що від журналу див. 1100 і оборотів з лямбда 1,05, що відповідає afr 15,2
    якщо прикинути бачиш, що iq стрибає від лямбда...хоча, я тобі скажу, 1100/15,2=72,4 мг, тобто близько 86,2mm3
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    151
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    як ви стверджуєте, надати 85-90mm3 якщо ви їх не потребують, в першу чергу в DW?
    пов'язане з електронікою, уважно lim пара, ви потім зрозумієте, чому я не можу вводити те, що ви хочете,але перш подумайте, на моє запитання про те, скільки пара відповідає tot iq..
    крім того, багато лім у вас пропущені ви пара, якщо iq карти, лямбда у цьому контексті є також, тому що саме обмежують дизельного палива залежно повітря...читала, що від журналу див. 1100 і оборотів з лямбда 1,05, що відповідає afr 15,2
    якщо прикинути бачиш, що iq стрибає від лямбда...хоча, я тобі скажу, 1100/15,2=72,4 мг, тобто близько 86,2mm3
    85mm3 відповідають 400-420nm близько 4000 оборотів в хвилину , і це значення так, як на педаль, що на lim пара....
    лямбда виключено , в іншому випадку не вводити 85mm3 в перші 3 передачі, а потім різко падати

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Сицилія-Катання...
    Повідомлення
    438
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    Не має ніякого відношення до запиту педалі....
    рішення, іншою, але це не пов'язано ні з 81.92...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    є обмежувачі, розкиданих в ecu, не €4.. євро 5 і має багато більше обмежень, ніж пара в карти..
    на питання про munro ще рік тому приблизно, перетворення нм на iq, встановлених в карті перетворення, ніщо не розраховане...
    удачі
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Citazione Спочатку Написав tranky Visualizza Messaggio
    є обмежувачі, розкиданих в ecu, не €4.. євро 5 і має багато більше обмежень, ніж пара в карти..
    на питання про munro ще рік тому приблизно, перетворення нм на iq, встановлених в карті перетворення, ніщо не розраховане...
    удачі
    Може бути щось на зразок фіксації МОНІТОРА на EDC17C49\69?

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •