скільки ватт повинні бути резистори для розблокування, якщо ви використовуєте kess v2? дякую
скільки ватт повинні бути резистори для розблокування, якщо ви використовуєте kess v2? дякую
1/4 вата ок
Вибачте, на messagggi попередніх kess, що fgtech, коли ви робите, id кажуть, що ви, якщо ? розблокований чи ні. Я кажу про fg орі і kess орі або 4.036 клон
Є також в help клону (kess V2) ці info.
Привіт всім , я заявляю, що вони неосвічені в цьому питанні (тому майте терпіння, щоб питання, можливо, зі знижкою) у мене є v54 (386) і я встановив його, виконавши дії, ви відкриваєте програму і в першому вікні, коли я натискаю на даних ecu мені дані машини (altea 1.6 з Siemens), але коли я натискаю читання файлу смуга внизу доходить до 100% мало часу, але зависає пк зникає стрілка миші і я не можу зробити більше нічого, якщо все перезавантажте pd... ви кажете, що півень не працює? Ебу уже зіставлені (тому я вважаю, вже розблоковано бачив, що він робить це через бд)
заблокувати або розблокувати потрібно в будь-якому випадку, вдалося прочитати файл flash, якщо в кінці читання зависає комп'ютер, дуже ймовірно, ми щось не в порядку tool, пробував чекати 5 хвилин, якщо ви знімаєте? спробуйте перевстановити драйвери крана або поставити його на інший комп'ютер, у кожному разі відомо, що v54, це не максимум, як інструмент.
P. s. я не зрозумів цю фразу" (таким чином, я вважаю, вже розблоковано бачив, що він робить це з допомогою obd) "
уго ---- президент A.E.P.
півень клон просто, що ви натискаєте connect і частина з розблокування не дозволяє зберегти файл,але не працює.
у випадку, якщо у вас ебу вже розблокований і розблокувати з півнем,це буде висіти знову. Просто ще раз розблокувати, щоб не мати проблем
IMG_20170705_104949.jpg
дурне питання, але цей адаптер я повинен поставити?