якщо ви втратили їх коди не знайдеш їх, точно написані вони з кесс, ні з діагнозом, потрібно читати безпосередньо на инжекторах, а потім спробуйте переписати з діагнозом, здається, що ми не облажались з e2prom.
якщо ви втратили їх коди не знайдеш їх, точно написані вони з кесс, ні з діагнозом, потрібно читати безпосередньо на инжекторах, а потім спробуйте переписати з діагнозом, здається, що ми не облажались з e2prom.
уго ---- президент A.E.P.
хлопці клієнтом, між завтра і в суботу повинен прийти, щоб забрати машину і я оновлю для цього ще немає,відповів я, в той же час я дістав інші діагнози brain bee, texa, в разі якщо не розберуся з кесс.
Зроблено з brain bee успіх ж, що після написання, і це погано закінчилося . Якщо увійдеш в діагнозі знайдете все 0.. зніми корпус фільтра знімаєш відновлення форсунок фото на кожен потім написати з допомогою діагностики. Ах увагу між 0 або дуже схожі, якщо ти ніколи не бачив, як він пише. Привіт і оновлення
уточнюю, що я вирішив писати кожен код форсунок з діагнозом brain bee..спасибі всім.