Сторінка 103 з 111 PrimaПеред ... 35393101102103104105 ... ОстаннєUltima
Результати від 1,021 до 1,030, щоб 1107
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав Денні Visualizza Messaggio
    Виходячи з того, що я, здається, не туристичне, але віртуальний барабан.
    крім того, дійсно, мало пара, щоб мати 180 кінських сил.
    Потім, 1446, тому що максимальна потужність пізніше turbo більше, мені не вистачало...

Алекс, не потрібно з пульверизатора. Вивчає і бачиш, що йдеш вперед.
    Стійка ролика 2x2 старий, але працює..
    287,7 НМ ви, здається, кілька, але, коли вони стрибають коробки передач занадто багато..
    Потім, 1446, тому що максимальна потужність пізніше turbo більше, мені не вистачало...
    1500RPM 80cv
    2000RPM 115cv
    2500RPM 160cv
    3000RPM 180cv
    навчіться читати графіки
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Сицилія-Катання...
    Повідомлення
    438
    Ми робимо, що перш, може бути, місця, пастки правильно, не зробив з power din бд 1.4 (не банк старий, але віртуальний) і 28 9 2009.
    Потім робимо, що 180 л. с. при 3000 об / хв є чисто утопія ....
    Потім робимо добре, що ти заспокоївся

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2016
    Повідомлення
    183
    Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Стійка ролика 2x2 старий, але працює..
    287,7 НМ ви, здається, кілька, але, коли вони стрибають коробки передач занадто багато..

1500RPM 80cv
    2000RPM 115cv
    2500RPM 160cv
    3000RPM 180cv
    навчіться читати графіки
    я не можу побачити зображення, але я гарантую тобі, що ти приймаєш величезного краба.

180cv в 3 хв 427 Нм. якщо математика не є відгук. відповідно, це чиста утопія.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    117
    Erre erre that combines? We can all make mistakes and according to me the part offensive you could save, Danny, you was just trying to explain that maybe your reasoning is not correct... Address rail I with the same turbine and the map informed, going from 1480 to 1600 bar, the difference is I view it (because if you notice in the last few years you are just looking for the increase of the rail pressure in all engines from all the mothers... That have taken a crab all??? There impuntate regardless ������

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2016
    Повідомлення
    183
    Citazione Спочатку Написав Ela.Toretto Visualizza Messaggio
    Мова в рампі, я з твоєї ж турбіни і карту інформації, переходячи від 1480 до 1600 бар різниця в тому, що я бачив (і тому, якщо ви помітили, що в останні роки ви шукаєте саме збільшення тиску в рампі на всіх двигунах від будинку матері..., Що ми взяли краба все???
    так, але тут ви говорите дещо ще.
    ви поставили інжектори більшого?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    117
    Для мене тема обговорення-це prex rail і як і чому, довести до 1600 без seghettamenti до 3000 оборотів в хвилину, то все інше він прийшов після...***** unque я ін'єкцій наявності.... Всі 180cv до 3000 залишаю їх втратити ������

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Сицилія-Катання...
    Повідомлення
    438
    Слава богу, що я не дурень
    Про рампі, у всякому разі для мене, це завжди краще мати ін'єкції більш коротким. І це правда, що у верхній, як правило, більше падати в рампі, але це також вірно, що вони дуже обмежені після 4000, так що було б марно мати 1600 бар і 20/15 мм3.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав Ela.Toretto Visualizza Messaggio
    Erre erre that combines? We can all make mistakes and according to me the part offensive you could save, Danny, you was just trying to explain that maybe your reasoning is not correct... Address rail I with the same turbine and the map informed, going from 1480 to 1600 bar, the difference is I view it (because if you notice in the last few years you are just looking for the increase of the rail pressure in all engines from all the mothers... That have taken a crab all??? There impuntate regardless ������
    О, я не маю ніякого відношення....ти поміняв Нік, хоча мені здається дивним, що cinqueturbo постріли caxxate безкоштовні і на тих ебу, дуже підготовлений, звичайно, що 180 л. с. при 3000 об / хв мені смердять навіть мені з таким невеликим пари в теорії має тягнути хоча б до 5000. Це все ще 1.3

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Звичайно, якщо ви вірите, що один у 40 років він розгубився в інтернет або порадувати, мені краще змінити форум..

я знаю, сказати тепер, через 20 хвилин на стільниковий, що програмне забезпечення, яке ви, здається, фактично набуває RPM температур і т. д. з автомобіля, тому що дизель..
    на бензин в цей банк інших сполук..

Області у відкаті, я в курсі має Максимальний Крутний момент при 3500RPM. 183cv в 5500RPM
    у мене інші графіки завжди цього автомобіля з різних картах і різних проблем, що виникли у міру d + пара і т. д.
    як пробуксовування зчеплення і т. д.
    може бути, я дав неправильний номер, діаграми, але не в цьому справа, а тут закриваю і мови..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    117
    Citazione Спочатку Написав Errecinque Visualizza Messaggio
    О, я не маю ніякого відношення....ти поміняв Нік, хоча мені здається дивним, що cinqueturbo постріли caxxate безкоштовні і на тих ебу, дуже підготовлений, звичайно, що 180 л. с. при 3000 об / хв мені смердять навіть мені з таким невеликим пари в теорії має тягнути хоча б до 5000. Це все ще 1.3
    Р пробач, я знаю, наваляли від зображення профілю xD прошу вибачення

Сторінка 103 з 111 PrimaПеред ... 35393101102103104105 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •