Сторінка 102 з 106 PrimaПеред ... 25292100101102103104 ... ОстаннєUltima
Результати від 1,011 до 1,020 на 1107

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Apr 2017
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    49
    Citazione Спочатку Написав alex210392 Visualizza Messaggio
    підвищення тиску в рампі, в деяких місцях навіть залишаючись весь час на теоретично повинно збільшити iq, тому що той же час відкритим і дизельного палива буде введений швидше, оскільки від збільшення тиску в рампі, дата раніше, то прийде більше дизельного палива
    я знаю...справа в тому, що карти пов'язані.. тому коли ти питаєш, який iq від педалі карту працює на кривій iq( це час, щоб зрозуміти), і в залежності від тиску, що ви вибрали в карту rail закон в певній точці кривої ...якщо ти більше тиску на карті в рампі, він читає в партер нижчою кривий часу ( dx), але iq запитом не змінюється..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    259
    Citazione Спочатку Написав Errecinque Visualizza Messaggio
    Точно, замість prex rail, наприклад, немає, це навпаки
    ахахаха мені повіриш, коли я скажу, що я в замішанні?
    потім, збільшуючи на педаль таким чином, в карті, яку я роблю, я дав крутний момент на низьких обертах дає мало високих?
    Алекс

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Apr 2017
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    49
    я досі не можу скачати...
    якщо ви збільшили частина ліво-кривих, ймовірно, ви....також я зробила так...тепер спробую навпаки!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав alex210392 Visualizza Messaggio
    ахахаха мені повіриш, коли я скажу, що я в замішанні?
    потім, збільшуючи на педаль таким чином, в карті, яку я роблю, я дав крутний момент на низьких обертах дає мало високих?
    А на наступний день, що ви можете відкрити карту в 2d cn android я зможу відповісти швидше......

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    Citazione Спочатку Написав Errecinque Visualizza Messaggio
    А на наступний день, що ви можете відкрити карту в 2d cn android я зможу відповісти швидше......
    Привіт Рупій, при цьому ви повинні бути в змозі зробити, MapAnalyzer Mobile for Android v0.1.2 [Альфа]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав сиско Visualizza Messaggio
    Привіт Рупій, при цьому ви повинні бути в змозі зробити, MapAnalyzer Mobile for Android v0.1.2 [Альфа]
    Ти завжди в потрібному місці в потрібний час, великі сіськи

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    салерно
    Повідомлення
    231

відгук або рада пункт 1.3mtj70cv

доброго ранку, хлопці, я хотів би думка експертів в області мод, тиск в магістралі rail та турбонаддув, машина їде добре ,повертає до піку 2 бар і сталість 1.6, я не можу скаржитися.... але я хотів, що якийсь великий, більш досвідчений на цьому ебу може дати мені кілька порад....
    і потім, якщо це було можливо, що я і залишився загадкою ....
    хто-то, і вдалося зробити цей благословенний launch control, що я хлопець, мені дійсно розбили........ я зробив деякі випробування, але я не можу ..... спасибі тим, хто
    втратити ті 5 хвилин,,.......attuale.rar

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    214
    Citazione Спочатку Написав michell Visualizza Messaggio
    доброго ранку, хлопці, я хотів би думка експертів в області мод, тиск в магістралі rail та турбонаддув, машина їде добре ,повертає до піку 2 бар і сталість 1.6, я не можу скаржитися.... але я хотів, що якийсь великий, більш досвідчений на цьому ебу може дати мені кілька порад....
    хто-то, і вдалося зробити цей благословенний launch control, що я хлопець, мені дійсно розбили........ я зробив деякі випробування, але я не можу ..... спасибі тим, хто
    Пробач, що turbo гори?
    Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    салерно
    Повідомлення
    231
    машина має двигун 95cv в комплекті все, крім залізної, що і 70cv...
    так що електроніка 70cv
    Citazione Спочатку Написав Fede78 Visualizza Messaggio
    Пробач, що turbo гори?
    Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    214
    Citazione Спочатку Написав michell Visualizza Messaggio
    Я глянув на карту, заявка карти 65B30 і 65D70 повинні бути карти, лямбда, не йдуть за спаданням, замість того, що збільшується?

Сторінка 102 з 106 PrimaПеред ... 25292100101102103104 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •