мені потрібно змінити ім'я????
мені потрібно змінити ім'я????
я змінив все, що мені каже керівництво мок? турбо-уприскування parzializzata (я знаю, що він відноситься), і обмежувач крутного моменту
тоді мені ? вийшов over boost, що у мене не торкнувся і інших типів обмежувачів і прірви види ін'єкцій, що у мене не торкнувся
Привіт всім я вчуся, хоча я і користуюся цією нагодою, щоб запитати, якщо ви знаєте, як ніколи, є три таблиці з різними значеннями тиску турбо?
Ебу в питанні ? один edc16c31. Додаю три таблиці.
З звичайними проблем ecm...у мене є карта, що ecm називається map2 boostxrpm бачив, що я не довіряю, дуже прошу вас думка,
адреса ? dc228.
Дайте мені руку назвати? I bp. оборотів в хвилину до 5000 мм3 і дизельного палива до 75.
Він також повинен бути заздалегідь, але я не впевнений. Коефіцієнт перетворення може бути 0,023437 якщо заздалегідь не говорить.
3 карти 16х16.
У map1 boostxrpm ? звичайно, заздалегідь, але я 5 таблиці 16х16.
Як я можу знати з упевненістю, що це map 2 це заздалегідь?
C'? доказ того, що я можу зробити через логи діагностики?
Дякую
всім привіт я новий на форумі. Я хотів би знати, люб'язно погодження на ecm2001 ignezioneparzializzato означає, що дотик кількість дизель? щеплення від грипу parzializzato map1 хочеш сказати, laira, що я представляю і map 2 повітря виходить і так, що він працює. і ще, що люб'язно, якщо хтось мені може допомогти, я маю, як свинки, альфа 159 jtd 150cv, оскільки, що "або". і трохи мертвої нижче від чинності який відсоток я повинен працювати, щоб regalagli-то кінь. дякую
привіт,я закликаю тебе:
-читати правила
-представити в відповідний розділ
-після цього відкрити пост спеціально для ваших питань і запитайте їх
-якщо ви хочете якусь пораду, добре пошти орі і mod в розділі костюми і ми дамо вам кілька порад, в іншому випадку ви можете звернутися в службу онлайн-форум
гарне продовження.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
ок, спасибі за pecisazione
так, але якщо ви не перебуваєте трьох однакових чисел, рекомендую вам спробувати ті, що перебуваєте, і, безумовно, ви будете відкривати ecu.
Привіт giobarbone,
Насамперед вам слід знайти драйвер один і той же номер HW і SW вашого ебу, вибрати і відкрити їх!
Потім виберіть файл орі і відкрити та вгору, ви повинні з'явитися випадаюче меню для ін'єкцій, turbo і обмежувачі!
Якщо не спочатку, вибери правильний драйвер вас не з'являться ніколи меню, що ви шукаєте...
Як написав вище, відноситься до версії 2001 року, але для tytanium ? схоже... Ти на якій версії у вас?
тоді я повинен спробувати я все-таки помиляюсь, щось..
! мене виходить напис, що я повинен написати в edc16 тобто??