PrimaПеред ... 50909899100101102 ... ОстаннєUltima
Результати від 991 по 1,000 з 1107

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Сицилія-Катання...
    Повідомлення
    438
    Ми робимо, що перш, може бути, місця, пастки правильно, не зробив з power din бд 1.4 (не банк старий, але віртуальний) і 28 9 2009.
    Потім робимо, що 180 л. с. при 3000 об / хв є чисто утопія ....
    Потім робимо добре, що ти заспокоївся

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Сицилія-Катання...
    Повідомлення
    438
    Слава богу, що я не дурень
    Про рампі, у всякому разі для мене, це завжди краще мати ін'єкції більш коротким. І це правда, що у верхній, як правило, більше падати в рампі, але це також вірно, що вони дуже обмежені після 4000, так що було б марно мати 1600 бар і 20/15 мм3.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав Ela.Toretto Visualizza Messaggio
    Erre erre that combines? We can all make mistakes and according to me the part offensive you could save, Danny, you was just trying to explain that maybe your reasoning is not correct... Address rail I with the same turbine and the map informed, going from 1480 to 1600 bar, the difference is I view it (because if you notice in the last few years you are just looking for the increase of the rail pressure in all engines from all the mothers... That have taken a crab all??? There impuntate regardless ������
    О, я не маю ніякого відношення....ти поміняв Нік, хоча мені здається дивним, що cinqueturbo постріли caxxate безкоштовні і на тих ебу, дуже підготовлений, звичайно, що 180 л. с. при 3000 об / хв мені смердять навіть мені з таким невеликим пари в теорії має тягнути хоча б до 5000. Це все ще 1.3

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    117
    Citazione Спочатку Написав Errecinque Visualizza Messaggio
    О, я не маю ніякого відношення....ти поміняв Нік, хоча мені здається дивним, що cinqueturbo постріли caxxate безкоштовні і на тих ебу, дуже підготовлений, звичайно, що 180 л. с. при 3000 об / хв мені смердять навіть мені з таким невеликим пари в теорії має тягнути хоча б до 5000. Це все ще 1.3
    Р пробач, я знаю, наваляли від зображення профілю xD прошу вибачення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Звичайно, якщо ви вірите, що один у 40 років він розгубився в інтернет або порадувати, мені краще змінити форум..

я знаю, сказати тепер, через 20 хвилин на стільниковий, що програмне забезпечення, яке ви, здається, фактично набуває RPM температур і т. д. з автомобіля, тому що дизель..
    на бензин в цей банк інших сполук..

Області у відкаті, я в курсі має Максимальний Крутний момент при 3500RPM. 183cv в 5500RPM
    у мене інші графіки завжди цього автомобіля з різних картах і різних проблем, що виникли у міру d + пара і т. д.
    як пробуксовування зчеплення і т. д.
    може бути, я дав неправильний номер, діаграми, але не в цьому справа, а тут закриваю і мови..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    117
    Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Звичайно, якщо ви вірите, що один у 40 років він розгубився в інтернет або порадувати, мені краще змінити форум..

я знаю, сказати тепер, через 20 хвилин на стільниковий, що програмне забезпечення, яке ви, здається, фактично набуває RPM температур і т. д. з автомобіля, тому що дизель..
    на бензин в цей банк інших сполук..

Області у відкаті, я в курсі має Максимальний Крутний момент при 3500RPM. 183cv в 5500RPM
    у мене інші графіки завжди цього автомобіля з різних картах і різних проблем, що виникли у міру d + пара і т. д.
    як пробуксовування зчеплення і т. д.
    може бути, я дав неправильний номер, діаграми, але не в цьому справа, а тут закриваю і мови..
    П'ять ніхто не хоче нікого звинувачувати, щоб зрозуміти, що одним, що закон 180 л. с. при 3000 оборотів в хвилину, з 1,3 mjet говорить, і що це не літак? однак, якщо ви самі кажете, що пара не була у зв'язку з цим одним ви запитаєте, пара-ні, об'єм двигуна пропускаю і sti л. с. з ду виходять? ось і все...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Сицилія-Катання...
    Повідомлення
    438
    Скажімо так.
    Якщо ви вважаєте, що хлопець 27 років скажіть *********, ми можемо закінчити тут обговорення.
    Давайте по порядку.
    Програмне забезпечення, не банк, а банк віртуальний. Набуває відповідно дані для розрахунку, в залежності від відношення зміни, коефіцієнти, ваги та багато іншого, потужність.

Кажуть також вся. Ви пробували в гору, і на узвозі, а не на рівнині. ( так написано в порівнянні двох графіків)

Про значення, у мене є дві речі, щоб відзначити.
    1)ти сказав, що не знав, читати графік, і ти сказав, що у нього максимальна потужність при 3000 оборотах в хвилину.
    2)ти кажеш, що має максимальну потужність при 5500 оборотах на хвилину і максимальний крутний момент в 3500.

Припустимо, що я не вмію читати діаграми, що мають будь-графік перед 1.3, якщо ви знайдете максимальну потужність до 3000, ти розумієш, що це неможливо... Тому, перш ніж сказати мені, щоб навчитися читати графік, звертайте увагу на те, що я пишу.
    Крім того, я прийшов, щоб сказати, як говорили раніше. Поясніть мені, круто, з 14, ти чинності пізніше, ніж turbo, безумовно, більше?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Сицилія-Катання...
    Повідомлення
    438
    Я не хотів померти, обговорення....
    xD

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Сицилія-Катання...
    Повідомлення
    438
    Генріх, з 1549 , cp1k3 наявності, ви робите 200 к. с., на основі mjt1

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    114
    Citazione Спочатку Написав Денні Visualizza Messaggio
    Генріх, з 1549 , cp1k3 наявності, ви робите 200 к. с., на основі mjt1
    з форсунок в наявності? з який тиск? бачу, що дуже важко....що то cp1k3 не той, який збирає і 75 л. с.? який, до речі, тримає менше тиск cp1h3...

PrimaПеред ... 50909899100101102 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •