Ми робимо, що перш, може бути, місця, пастки правильно, не зробив з power din бд 1.4 (не банк старий, але віртуальний) і 28 9 2009.
Потім робимо, що 180 л. с. при 3000 об / хв є чисто утопія ....
Потім робимо добре, що ти заспокоївся![]()
Ми робимо, що перш, може бути, місця, пастки правильно, не зробив з power din бд 1.4 (не банк старий, але віртуальний) і 28 9 2009.
Потім робимо, що 180 л. с. при 3000 об / хв є чисто утопія ....
Потім робимо добре, що ти заспокоївся![]()
Слава богу, що я не дурень![]()
Про рампі, у всякому разі для мене, це завжди краще мати ін'єкції більш коротким. І це правда, що у верхній, як правило, більше падати в рампі, але це також вірно, що вони дуже обмежені після 4000, так що було б марно мати 1600 бар і 20/15 мм3.
О, я не маю ніякого відношення....ти поміняв Нік, хоча мені здається дивним, що cinqueturbo постріли caxxate безкоштовні і на тих ебу, дуже підготовлений, звичайно, що 180 л. с. при 3000 об / хв мені смердять навіть мені з таким невеликим пари в теорії має тягнути хоча б до 5000. Це все ще 1.3
Звичайно, якщо ви вірите, що один у 40 років він розгубився в інтернет або порадувати, мені краще змінити форум..
я знаю, сказати тепер, через 20 хвилин на стільниковий, що програмне забезпечення, яке ви, здається, фактично набуває RPM температур і т. д. з автомобіля, тому що дизель..
на бензин в цей банк інших сполук..
Області у відкаті, я в курсі має Максимальний Крутний момент при 3500RPM. 183cv в 5500RPM
у мене інші графіки завжди цього автомобіля з різних картах і різних проблем, що виникли у міру d + пара і т. д.
як пробуксовування зчеплення і т. д.
може бути, я дав неправильний номер, діаграми, але не в цьому справа, а тут закриваю і мови..
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
П'ять ніхто не хоче нікого звинувачувати, щоб зрозуміти, що одним, що закон 180 л. с. при 3000 оборотів в хвилину, з 1,3 mjet говорить, і що це не літак? однак, якщо ви самі кажете, що пара не була у зв'язку з цим одним ви запитаєте, пара-ні, об'єм двигуна пропускаю і sti л. с. з ду виходять? ось і все...
Скажімо так.
Якщо ви вважаєте, що хлопець 27 років скажіть *********, ми можемо закінчити тут обговорення.
Давайте по порядку.
Програмне забезпечення, не банк, а банк віртуальний. Набуває відповідно дані для розрахунку, в залежності від відношення зміни, коефіцієнти, ваги та багато іншого, потужність.
Кажуть також вся. Ви пробували в гору, і на узвозі, а не на рівнині. ( так написано в порівнянні двох графіків)
Про значення, у мене є дві речі, щоб відзначити.
1)ти сказав, що не знав, читати графік, і ти сказав, що у нього максимальна потужність при 3000 оборотах в хвилину.
2)ти кажеш, що має максимальну потужність при 5500 оборотах на хвилину і максимальний крутний момент в 3500.
Припустимо, що я не вмію читати діаграми, що мають будь-графік перед 1.3, якщо ви знайдете максимальну потужність до 3000, ти розумієш, що це неможливо... Тому, перш ніж сказати мені, щоб навчитися читати графік, звертайте увагу на те, що я пишу.
Крім того, я прийшов, щоб сказати, як говорили раніше. Поясніть мені, круто, з 14, ти чинності пізніше, ніж turbo, безумовно, більше?
Я не хотів померти, обговорення....
xD
Генріх, з 1549 , cp1k3 наявності, ви робите 200 к. с., на основі mjt1