Сторінка 99 з 106 PrimaПеред ... 4989979899100101 ... ОстаннєUltima
Результати з 981 по 990 на 1107

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2016
    Повідомлення
    183
    Citazione Спочатку Написав Денні Visualizza Messaggio
    В основному зміни для того, щоб мати ін'єкції, швидше, принаймні, при тому ж тиску в рампі, але точно не найнижчі.
    Кавалерія, і 1.3 проходить 200 з тиском semistock, cp1k3 і 183
    добре, але про що ми говоримо? я мав на увазі кількість псевдо, або все одно на тиску в рампі запит у відповідні стовпці, в яких.
    якщо потім ви говорите мені 100mm3 завдяки google+, що вам потрібно більше rail можна.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    З турбо GTB1446Z тобто на 1,6 Mjet не потрібно форсунки, плюс, тиск в рампі зірки,etc. etc.
    якщо один не знає, як прибути, щоб дати правильний дизельного палива в потрібний час, досить обприскувачі у mjet 150cv..
    у мене кілька автомобілів, з цим модом і в школі тягнуть спокійно 180cv Реальні до 1,8 Бар інше, що Abarth
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    259
    Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    З турбо GTB1446Z тобто на 1,6 Mjet не потрібно форсунки, плюс, тиск в рампі зірки,etc. etc.
    якщо один не знає, як прибути, щоб дати правильний дизельного палива в потрібний час, досить обприскувачі у mjet 150cv..
    у мене кілька автомобілів, з цим модом і в школі тягнуть спокійно 180cv Реальні до 1,8 Бар інше, що Abarth
    у GTB1446Z гео змінної я в 105 л. с. з геп фіксований повинно бути gt1446sz якщо мені не зраджує пам'ять, для профі я б порадив ті 147 1.9, зараз турбує мене приїхати в 1.6 з інжектором, чому мені здається, марно йти далі, з невеликим дизельне паливо впорскується
    Алекс

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав alex210392 Visualizza Messaggio
    у GTB1446Z гео змінної я в 105 л. с. з геп фіксований повинно бути gt1446sz якщо мені не зраджує пам'ять, для профі я б порадив ті 147 1.9, зараз турбує мене приїхати в 1.6 з інжектором, чому мені здається, марно йти далі, з невеликим дизельне паливо впорскується
    Ви в гео.. ти чому ти вибрав до з РГ?
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    259
    Ви в гео.. ти чому ти вибрав до з РГ?
    я вибрав це рішення, тому, що вже було встановлено та змінено 1.3 mjt, був встановлений на великий крок обробляти один мій друг, який монтує турбіни 2.0 mjt
    Алекс

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Сицилія-Катання...
    Повідомлення
    438
    Виходячи з того, що я, здається, не туристичне, але віртуальний барабан.
    крім того, дійсно, мало пара, щоб мати 180 кінських сил.
    Потім, 1446, тому що максимальна потужність пізніше turbo більше, мені не вистачало...

Алекс, не потрібно з пульверизатора. Вивчає і бачиш, що йдеш вперед.

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав Денні Visualizza Messaggio
    Виходячи з того, що я, здається, не туристичне, але віртуальний барабан.
    крім того, дійсно, мало пара, щоб мати 180 кінських сил.
    Потім, 1446, тому що максимальна потужність пізніше turbo більше, мені не вистачало...

Алекс, не потрібно з пульверизатора. Вивчає і бачиш, що йдеш вперед.
    Стійка ролика 2x2 старий, але працює..
    287,7 НМ ви, здається, кілька, але, коли вони стрибають коробки передач занадто багато..
    1500RPM 80cv
    2000RPM 115cv
    2500RPM 160cv
    3000RPM 180cv
    навчіться читати графіки

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2016
    Повідомлення
    183
    Стійка ролика 2x2 старий, але працює..
    287,7 НМ ви, здається, кілька, але, коли вони стрибають коробки передач занадто багато..

1500RPM 80cv
    2000RPM 115cv
    2500RPM 160cv
    3000RPM 180cv
    навчіться читати графіки
    я не можу побачити зображення, але я гарантую тобі, що ти приймаєш величезного краба.

180cv в 3 хв 427 Нм. якщо математика не є відгук. відповідно, це чиста утопія.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    117
    Erre erre, що ти робиш? Всі ми можемо помилятися, і по-моєму частина наступ невостребовано, Денні, я просто намагаюся пояснити, що, можливо, ваші міркування не зовсім правильно... Мови в рампі, я з твоєї ж турбіни і карту інформації, переходячи від 1480 до 1600 бар різниця в тому, що я бачив (і тому, якщо ви помітили, що в останні роки ви шукаєте саме збільшення тиску в рампі на всіх двигунах від будинку матері..., Що ми взяли краба все??? Не терпиться незалежно ������

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2016
    Повідомлення
    183
    Citazione Спочатку Написав Ela.Toretto Visualizza Messaggio
    Мова в рампі, я з твоєї ж турбіни і карту інформації, переходячи від 1480 до 1600 бар різниця в тому, що я бачив (і тому, якщо ви помітили, що в останні роки ви шукаєте саме збільшення тиску в рампі на всіх двигунах від будинку матері..., Що ми взяли краба все???
    так, але тут ви говорите дещо ще.
    ви поставили інжектори більшого?

Сторінка 99 з 106 PrimaПеред ... 4989979899100101 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •