З турбо GTB1446Z тобто на 1,6 Mjet не потрібно форсунки, плюс, тиск в рампі зірки,etc. etc.
якщо один не знає, як прибути, щоб дати правильний дизельного палива в потрібний час, досить обприскувачі у mjet 150cv..
у мене кілька автомобілів, з цим модом і в школі тягнуть спокійно 180cv Реальні до 1,8 Бар інше, що Abarth![]()
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
Виходячи з того, що я, здається, не туристичне, але віртуальний барабан.
крім того, дійсно, мало пара, щоб мати 180 кінських сил.
Потім, 1446, тому що максимальна потужність пізніше turbo більше, мені не вистачало...
Алекс, не потрібно з пульверизатора. Вивчає і бачиш, що йдеш вперед.
Стійка ролика 2x2 старий, але працює..
287,7 НМ ви, здається, кілька, але, коли вони стрибають коробки передач занадто багато..
Потім, 1446, тому що максимальна потужність пізніше turbo більше, мені не вистачало...
1500RPM 80cv
2000RPM 115cv
2500RPM 160cv
3000RPM 180cv
навчіться читати графіки
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
Erre erre that combines? We can all make mistakes and according to me the part offensive you could save, Danny, you was just trying to explain that maybe your reasoning is not correct... Address rail I with the same turbine and the map informed, going from 1480 to 1600 bar, the difference is I view it (because if you notice in the last few years you are just looking for the increase of the rail pressure in all engines from all the mothers... That have taken a crab all??? There impuntate regardless ������