Сторінка 98 з 111 PrimaПеред ... 488896979899100108 ... ОстаннєUltima
Результати з 971 по 980 на 1107
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Apr 2017
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    49
    Ну добре , поговоримо про mapa час вприскування, якщо немає, ми плутаємо.*****і ти, взявши один з 24 криві зразка, тиск піднімається і весь час падає..ви теж трохи збільшити значення в частині dx кривий? всі криві?? тоді я хотів би зрозуміти, що означає для es la 15 кривий, як у 20 і т. д...тобто, я зрозумів, що значення IQ росте, але як мені зрозуміти, який відповідає половині прискорення? або те, що в 60% педалі..??і т.д.. для того, щоб не йти на око..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    259
    Citazione Спочатку Написав bob125 Visualizza Messaggio
    Ну добре , поговоримо про mapa час вприскування, якщо немає, ми плутаємо.*****і ти, взявши один з 24 криві зразка, тиск піднімається і весь час падає..ви теж трохи збільшити значення в частині dx кривий? всі криві?? тоді я хотів би зрозуміти, що означає для es la 15 кривий, як у 20 і т. д...тобто, я зрозумів, що значення IQ росте, але як мені зрозуміти, який відповідає половині прискорення? або те, що в 60% педалі..??і т.д.. для того, щоб не йти на око..
    тоді 24 кривих рівносильні iq (наприклад: крива 1 ставиться до, що відбувається 0.19 мм3/str) , замість 16 значень, які ви знайдете в кожній кривій відноситься до часу уприскування, щоб мм3 палива, яке треба вприснути (наприклад: в першому повороті першого значення, що ви знайдете це "900" так це значить, що для того, щоб надати 0.19 мм3/str з 100 бар займає 900 us)
    коефіцієнти перерахунку 0.002930 для iq (одиниця виміру мм3/str) і тиск в рампі eprom x 2 (одиниці виміру бар) я сподіваюся, що було ясно
    Алекс

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Apr 2017
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    49
    Досить, дякую, Алекс..***** і ти знаєш, що перший 0.19mm3? " str "буде? не розумію тоді, в середині прискорювач ( наприклад,) кривий.. може, варто хрест з інших карт, типу тієї педалі або тиск в рампі? для того, щоб зрозуміти, наскільки iq ви запитаєте в цей момент?
    краще збільшити час, де тиск більш високий, щоб уникнути курите? однак, якщо ви хочете, щоб дати більше на низьких оборотах, так як на сьогодні тиск нижче, то необхідно збільшити ще трохи (4-5% es), де крива є найвищою? це правильне міркування?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    259
    Досить, дякую, Алекс..***** і ти знаєш, що перший 0.19mm3? " str "буде? не розумію тоді, в середині прискорювач ( наприклад,) кривий.. може, варто хрест з інших карт, типу тієї педалі або тиск в рампі? для того, щоб зрозуміти, наскільки iq ви запитаєте в цей момент?
    краще збільшити час, де тиск більш високий, щоб уникнути курите? однак, якщо ви хочете, щоб дати більше на низьких оборотах, так як на сьогодні тиск нижче, то необхідно збільшити ще трохи (4-5% es), де крива є найвищою? це правильне міркування?
    привіт 0.19 тому що перше значення після 0 по осі y-68, який множиться на коефіцієнт перетворення 0,002930 нам 0.19 мм3/str, str, не знаю, що відбувається, але все одно відноситься до запиту дизельного палива tot тиску в рампі, я б рекомендував знизити час, щоб уникнути палити, тому що збільшується знаходиться впрыски зараз, коли поршень буде вже досяг вмт, тому в результаті ви тільки промивка циліндра з відносною курили, поправте, якщо я помиляюся, навколо, я читав, що для того, щоб мати щось більше, потрібно збільшити макс 150 точок на карті авансів, поправте мене, якщо я помиляюся
    Алекс

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Apr 2017
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    49
    Тепер у мене немає карти перед, після керування для розрахунку.. що стосується часу уприскування, якщо ви опустіть їх, введіть менше дизельного палива, а то і менше!! і підніміть їх занадто багато,замість того, курити! мій тренер мені підняв трохи праву частину всіх кривих, збільшуючи час при більш високих тисках, ( машина не курить).. тепер мені цікаво, якщо для того, щоб дати вам більше сьогодні ви повинні збільшити також у лівій частині кривих, то з піку, так сказати( раз на більш низьких тисках). ти, Алекс, не знаєш, крива 12 у якому положенні газ/газ відповідає?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    259
    Тепер у мене немає карти перед, після керування для розрахунку.. що стосується часу уприскування, якщо ви опустіть їх, введіть менше дизельного палива, а то і менше!! і підніміть їх занадто багато,замість того, курити! мій тренер мені підняв трохи праву частину всіх кривих, збільшуючи час при більш високих тисках, ( машина не курить).. тепер мені цікаво, якщо для того, щоб дати вам більше сьогодні ви повинні збільшити також у лівій частині кривих, то з піку, так сказати( раз на більш низьких тисках). ти, Алекс, не знаєш, крива 12 у якому положенні газ/газ відповідає?
    крива 12 становить половину iq, так що я думаю на 50% прискорення, враховуючи, що подання управляється з педалі акселератора
    Алекс

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Apr 2017
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    49
    str збирається ходу, тобто хід або етап ...incomma мм для ін'єкцій!
    хто-небудь знає, чому там майже завжди 2 карти? карта 1 та карта родинно, що це не завжди так, як насправді... чого потрібен другий?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    259
    str збирається ходу, тобто хід або етап ...incomma мм для ін'єкцій!
    хто-небудь знає, чому там майже завжди 2 карти? карта 1 та карта родинно, що це не завжди так, як насправді... чого потрібен другий?
    повинна бути корекція основної
    Алекс

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Apr 2017
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    49
    Citazione Спочатку Написав alex210392 Visualizza Messaggio
    повинна бути корекція основної
    Виправити, що..Ну не розумію..Так, що ж важливіше? Не те, що для холодного двигуна?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Apr 2017
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    49
    Citazione Спочатку Написав mjet10 Visualizza Messaggio
    Я пробував змінити час до третьої кривої, а потім дає вам 3% до all,останній поворот надходять на 8%, то я змінив обмежувачі і карта педаль, і виявив помітне поліпшення, то я додав break point на кожному повороті, і я помітив, що авто тягне краще, ніж на високих.
    І posibile і це було моє почуття
    Привіт, але в третьому повороті я підняв всього на 3% або тільки частину? я питаю тому, що мій тренер мене піднімається тільки частина dx кривої, тобто час високих тисків..
    Що значить додати break point?
    дякую

Сторінка 98 з 111 PrimaПеред ... 488896979899100108 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •