Сторінка 4 з 5 PrimaПеред ... 2345 ОстаннєUltima
Результати 31-40 41

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2016
    Повідомлення
    183
    Citazione Спочатку Написав Khendal Visualizza Messaggio
    Коли ви копіюєте карту... у першому прикладі...скопіювати структуру...перезаписати значення всередині? крім брейк-пойнт?
    ні, звичайно, немає, для готелю-це лише означає, зміщення і фактори, але не значення, тобто дані. принаймні, що не вибрати для передачі тобі. стосується 27:40 в потім мені здавалося, ви розумієте

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Листоп. 2016
    Повідомлення
    51
    Citazione Спочатку Написав lsdlsd88 Visualizza Messaggio
    ні, звичайно, немає, для готелю-це лише означає, зміщення і фактори, але не значення, тобто дані. принаймні, що не вибрати для передачі тобі. стосується 27:40 в потім мені здавалося, ви розумієте
    Ах так, правильно...в той момент... Transfer Map Structure

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2016
    Повідомлення
    183
    однак у випадку з bosch набагато простіше поставити ручної факторів. цей процес є більш корисним, з marelli, siemens, і т. д., де на карті, що осі мають фактори психів..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2017
    Болга
    генуя
    Повідомлення
    152
    Дякуємо за підручник , принаймні, тепер я знаю, як дивитися карти потрібно докласти багато х навчитися використовувати його добре, але ми зробимо це ще раз спасибі

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Листоп. 2016
    Повідомлення
    51
    Є новини ?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Листоп. 2016
    Повідомлення
    51
    Цікаво, що...ми бачили відео багато цікавих і корисних речей, і я сподіваюся, що в майбутньому їх так багато у використанні winols... але тепер мені цікаво ... як ви структуру робочого середовища, з winols, щоб мати карти, шашки або ols, mod, пов'язаних з різними версіями, і, нарешті, експорт кінцевої тільки для ecu прошити?

Я поясню краще.

0) Створити проект і зібрати всю інформацію
    1) завантаження файлу в проект і сума map pack .кб або damos .a2l, або вантаж безпосередньо в проект .ols з карти і шашки.
    2) Тепер якщо я хочу створити файл мод підключений...яка точна процедура, щоб зробити?
    - Внести зміни безпосередньо у файл, що я?
    - Навантаження інший файл одно .у parallels і змінити це, маючи завжди під рукою, у порівнянні того, що був завантажений в точці 1?
    - чи інший?
    3) Як зберегти файл .мод? І, що в рамках проекту з усієї історії версій ? v1, v2 і т. д.... ? Тримати і порівняти?
    4) Зберегти зміни у файлі .ols або damos..., що файли дуже великі... як я можу експортувати з правильний розмір ecu, що мені потрібно? 512 кб, 1024 або 2048 для прикладу?

Я сподіваюся, що було ясно з питаннями... загалом... роз'яснення про робочому процесі.
    З повагою

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    119
    сектор газу 1000 lsd ТОП!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485
    вітаємо, дуже приємно і дуже корисно....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Болга
    мілан
    Повідомлення
    191
    якщо модератори/адмін мені дають ок, у мене є програма простий і швидкий спосіб переказати рядка в шашки з німецького all англійська.....
    якщо ок, то місце......
    чекаю.......

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Листоп. 2016
    Повідомлення
    51
    Citazione Спочатку Написав joker01 Visualizza Messaggio
    якщо модератори/адмін мені дають ок, у мене є програма простий і швидкий спосіб переказати рядка в шашки з німецького all англійська.....
    якщо ок, то місце......
    чекаю.......
    було б здорово

Сторінка 4 з 5 PrimaПеред ... 2345 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •