Результати 1-4 з 4

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    166

керівництво видалення fap

хлопці, хтось знаннями для того, щоб скинути керівництво з видалення fap в цілому?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Болга
    Удіне
    Повідомлення
    33
    Привіт radd7.Я на мого Анти-я це зробив 1 рік назад, і якщо може зацікавити я зробив так.Я зв'язався з різних підготовчих, щоб знати, що може виключити dpf і клапана egr ебу.Потім я знайшов одного розряду дорівнює від шкідника,я розрізав і висипав кераміки залишаючи недоторканими каталізатор,припаяти до tig і відкласти в сторону.Я пішов від укладачів якого я виключив dpf і egr з електронним.Після, що одного разу, прийшовши додому, я замінив вихлоп оригінал зі зміненим раніше і до цих пір у мене не було проблем.Отже, відмова електроніки та фізичне видалення dpf, в іншому випадку він не регенерує, і протягом короткого часу шість етапів.Деякі майстерні пропонують за додаткову плату також фізичне видалення dpf,але я зробив від мене.Я розвантаження оригінальної, що якщо ви захочете продати автомобіль, то я завжди можу зібрати і відновити блок управління двигуном.Я сподіваюся бути в змозі допомогти.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2016
    Повідомлення
    204
    rad є онлайн-сервіс форуму
    Якщо ти хочеш знайти друга, до ПОВИНЕН Бути.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав radd7 Visualizza Messaggio
    хлопці, хтось знаннями для того, щоб скинути керівництво з видалення fap в цілому?
    Що стосується управління в ecu, кожен блок має свій метод, щоб вимкнути його, потрібно зробити керівництво для кожного.

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •