Результати 1-7 з 7
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Mar 2017
    Повідомлення
    6

Запит коду магнітоли Blaupunkt

Запит коду магнітоли Blaupunkt

Привіт, хлопці,я новий користувач і я тут не випадково,блукаючи по інтернету, саме для того, щоб спробувати з'ясувати, як ви можете мати код магнітоли загублений, я знайшов ваш сайт, де у інших така ж проблема
    так я поступив і сьогодні ви даєте мені змогу писати на форумі.
    В цей момент я прошу, будь ласка, якщо це можливо, щоб отримати код від моєї магнітоли, що раптом просить мене саме "enter code"
    У мене Fiat Fiorino тип Qubo 2009 року, потім я забив крайніх автомобільного BLAUPUNKT made in Portugal 815BP730098517400 2250 CD TE SB05 7 647 300 316 e1 034501
    це, як я сподіваюся,ви можете мені допомогти,то велике спасибі за увагу
    найближчим часом, міжнародний.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di pippo65
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Болга
    Реджо-Емілія
    Повідомлення
    116
    Спробуйте з 5355
    Ти знати
    Привіт.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    3
    Доброго ранку всім, я знову в співтовариство, якщо так можна сказати...
    ввічливості, або навіть... у мене теж проблема, схожа на блок, автомагнітола Blaupunkt fiat 500 2009 року.
    Мені з'являється тепер постійно пише радіо блок / wait... і я більше не можу ввести жоден код.
    До речі, без коду в автомобілі (я не розумію, якщо у мене ніколи не було або втратив), до речі я заявляю, що навіть не торкайтеся до акумулятора автомобіля, на рівному місці тиждень тому зараз, з'явилася напис радіо заблокований, але потім написати код, щоб вставити код, який я не..... SOS...

Радіо Blaupunkt : BP829091618049
    Fiat : 312 SB05 S&S Ivory
    7 648 290 316

якщо хтось допомагає мені, я був би вдячний..

Буна день..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di scinti
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    (LT)
    Повідомлення
    276
    Citazione Спочатку Написав Peten03 Visualizza Messaggio
    Доброго ранку всім, я знову в співтовариство, якщо так можна сказати...
    ввічливості, або навіть... у мене теж проблема, схожа на блок, автомагнітола Blaupunkt fiat 500 2009 року.
    Мені з'являється тепер постійно пише радіо блок / wait... і я більше не можу ввести жоден код.
    До речі, без коду в автомобілі (я не розумію, якщо у мене ніколи не було або втратив), до речі я заявляю, що навіть не торкайтеся до акумулятора автомобіля, на рівному місці тиждень тому зараз, з'явилася напис радіо заблокований, але потім написати код, щоб вставити код, який я не..... SOS...

Радіо Blaupunkt : BP829091618049
    Fiat : 312 SB05 S&S Ivory
    7 648 290 316

якщо хтось допомагає мені, я був би вдячний..

Буна день..
    Я можу розблокувати його, але довелося відправити, дайте мені знати

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    3
    Ви, я розумію, відправити? пункт призначення? витрати?
    чув, що після кількох спроб система блокує до 24 годин, так що я повинен залишити ключ керування автомобіль горить, щоб переконатися, що пристрій залишається включеним, (можливо, під заряду батареї), для того, щоб так чекати таймера, щоб потім, в теорії, побачити написано ввести код.... правильно?
    і який код?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    [QUOTE=Peten03;129202]Ви, я розумію, відправити? пункт призначення? витрати?
    чув, що після кількох спроб система блокує до 24 годин, так що я повинен залишити ключ керування автомобіль горить, щоб переконатися, що пристрій залишається включеним, (можливо, під заряду батареї), для того, щоб так чекати таймера, щоб потім, в теорії, побачити написано ввести код.... правильно?
    і який код?[код вашого радіо і 5413 тепер треба чекати, що прориви нехай горить, при включеному запалюванні.
    уго ---- президент A.E.P.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    3
    [QUOTE=ugoboss;129203]
    Citazione Спочатку Написав Peten03 Visualizza Messaggio
    Ви, я розумію, відправити? пункт призначення? витрати?
    і який код?[код вашого радіо і 5413 тепер треба чекати, що прориви нехай горить, при включеному запалюванні.
    Ніч принесла існую позитивний..
    Все відмінно.. спасибі

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •