я не на роботі, і у мене немає обладнання, спускного в кінці тижня, і я сподіваюся, що я не забудьте зробити дві фотографії, але в будь-якому випадку це не те, що ми так побачити-отримати schedini пружини подивіться розташування кольорових ниток, які вам help ktag і паяти дроти над голками, єдине, що ви повинні бути обережні, коли залишки, що не рухається голки самі по собі, я пам'ятаю, що я нитку в пінопласт так, щоб не втратити свої позиції.
уго ---- президент A.E.P.
Не хочу втручатися, але ти в курсі, що коли відкрито цей ECU не запечатати більше з виступами оригінальні?
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
Не та, що є багато, щоб пояснити..
Має виступи, які тримають закрита, ECU, в той час як герметик затвердіє,
Тепер, щоб відкрити варто ECU потрібно прогріти і, насамперед, язички, скласти вищевказані щонайменше 45°, що можливо, звичайно..
але коли ви йдете, щоб закрити його, навіть грілки ламаються, от і все..
я не відкриваю, принаймні, якщо б не довелося..
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
Ммм, але як я написав, що я збираюся робити???
У будь-якому випадку, навіть якщо ви застрягли в резюме завжди в будь-якому випадку не так і складно, як EDC17..
тобі треба бути більш обережним, коли відкрити і закрити, по мені..
в мережі я не знайшов нічого з приводу посилання?