на інших ебу окремих пре/пост-ін'єкції.. просто спробуйте зменшити відразу зрозуміти, коли варто використовувати, коли.. якщо не помічаєш різниці, ймовірно, не використовує xD
Блін, але якщо б вони були до або після ін'єкції і не головне, не змінювати, щоб не викликати порушень в двигун..
що я знаю, натисканні завжди тільки основного впорскування
( мій, 90 л. с., смикає в 5 і 6 від 1800 до 2400, в інших передачах, немає, напевно, коли є більше, ніж пара)![]()
для того, щоб відсотки, які ти можеш дати, як правило, не змінює, що ви хочете, що б 10% на preiniezione в 1...
а по мені, так що не особливо чіпали час на сед ecu у будь-якому випадку. вони вже розраховані на 65..
Так, це теж вірно, я просто намагаюся зрозуміти, чому мене смикає, 5 та 6 до приблизно 2000 оборотів..
як встати і дизельного палива, якщо не чіпати? з тиском в рампі? на сьогодні ви можете зробити так багато тиску, так багато на сьогодні не досягаються максимальні піки.для того, щоб, коли встаєш , скажімо , в 2000 giti макс прийшов у 1000mmbar. або карту педаль?
запитайте себе, в залежності від того, які карти ecu вирішує, скільки дизельного палива inettare наприклад, з педалі 100% до 2000 оборотів в хвилину.
для того, щоб його смикати потрібно зробити, журналів, бачиш кількістю дизельного палива/rail/turbo, як розрізняються..
на карті педалі, той, який і т. д. я, називається тиском f температури повітря, 2 карти з окремі криві, читати навпаки і екіпаж в мінус, кожна крива відповідає % load, різні точки запиту крутного моменту на певних оборотах..але немає iq
в карті тиск є iq , але немає педалі..
у якій карті є iq і педалі??
Не можу перехресті..ця педаль мене з проханням пара, і те, де я збираюся подивитися, щоб перейти від пара до iq?
дякую
пара і iq перетворюються лінійно, але це не головне. точка є те, що ви попросите (наприклад, у разі!) 250 Нм з педалі, і я, звичайно, iq (якщо ви робите математику ви побачите, що близько 5 Нм кожен мм3, навіть якщо змінюється трохи зі спини..).
потім хтось замовляє 290, і ти знайдеш точно такий же iq, ніж раніше в журналі (і, відповідно, тієї ж продуктивності).
де ви втратили ці 50 Нм?
Цікаво , iq, тому що не пройшов на кривій вище, ніж IQ? ми хотіли б більш криві IQ, щоб мати більш однорідний...багато, що моя педаль прискорювач для хороша ділянка нічого не робить..я поясню; перший шматок, потім ще більше половини не роблячи більше нічого, в тому сенсі, що не змінює..
цілком можливо, що в 1900 оборотах в хвилину, з педаллю в 25% я ще запит негативного крутного моменту? саме там, де мене чіпляє більше!! може бути, від золота або, але змінюючи інші, також тут йде не спиш? може бути?
дякую