Привіт, робив деякі випробування, я вирішив. Зараз йде без іммо
Привіт, робив деякі випробування, я вирішив. Зараз йде без іммо
Всім привіт, не могли б ви допомогти покласти в Іммо Off блок управління IaW5AM HW610, що йде від s2r800, щоб використовувати їх на Monster s2r1000, який збирає ж ecu?
Я поясню, що я намагався зробити зараз.
Перший крок, завантаження карти s2r1000 на ecu s2r800, але при включенні індикатор eodb запалювання і Іммо.
Другий крок, я спробував scodifica частково з Immo decoding весь файл 320кб ліжко з mpps, невдало.
Третій крок, я спробував прочитати eprom iaw54ameprom tool, змінені два рядки в шістнадцятковому (рядок 90 і A0), як читав в мережі. Ще один негативний результат. Найдивніше, що перечитуючи eprom два рядки були знову змінені.
Я зробив останню спробу, виклавши все, eprom, блок управління s2r 1000 на s2r800 і перечитувати, я помітив, що він змінив дані, але не всі.
Зараз я зупинився, щоб не зробити збитки, визнав, що гра вже зроблена. Але я все ще можу читати і писати.
На даний момент я перебуваю в стані розгубленості, я не розумію, якщо від 320кб, включаються також дані з eprom або тільки з допомогою цього інструменту я можу отримати до нього доступ, і якщо дійсно я можу покласти його в Іммо офф від EPROM або навіть від спалаху чи потрібно це робити на обох?
Я був би вдячний, якщо б ви могли допомогти.
Спасибі вам велике і всього доброго зробити.
Привіт Dirdan,
пошти, файл, який ви хочете зробити immo off.
320кб, є правильним.
привіт
ваш файл не переконує мене на 100%... спробуйте, так має бути.. індикатор obd горить, але вона повинна завантажитися
Спасибі, ялинка, я спробую ввечері. чому ти кажеш, що тебе не переконує? Що не так? Як ніколи не гасне?
checsum не потрібно тип ебу, не вносити зміни у файл.Давайте по порядку:
1. блок управління кріпиться до рами за допомогою двох гвинтів M6a гайковий ключ????? ВАЖЛИВО!!!!!!!!!!!!!!!!!
2. насос бензиновий повертаючи, коли вона повертає картину?
3. Індикатор OBD горить постійним світлом?
якщо ці 3 речі, я добре тебе навколо, файл в моїй, ECU, він не піде в рух,але, мотор повинен обертатися altriementi у вас інші проблеми на заводі.
Повернувшись в свій файл має дивні зміни, на частині спалахи, які в теорії повинні бути порожніми... є нулі замість того, що 0xFF (флеш-порожній). Я не зробив перевірки, більш точні, але це cosal'я помітив одразу. Частина флеш присвячена EE, емулятор (де знаходиться іммо), здається, ок. MPPS, це добре, щоб читати і писати, і все.
Дай мені знати, якщо всі 3 пункти вище порядку, перевіряє ці умови конні карту, яку я послав
Дякуємо за інтерес, Альберто.
Відповідаю по порядку на ваші запитання. Я намагався файл, який ви мені постріл з і без реєстрації.
1) блок управління кріпиться до шасі регулярно.
2) бензиновий насос працює тільки при першій спробі запуску, тобто в кінці програмування закриваю картина намагаюся завантажитися, що не так. Якщо спробую насос nn завантажує більше.
3) контрольна лампа eobd є фіксованою, то іммо спочатку блимає, а потім залишається також вона фіксується.
На меншу безпеки мого файлу, я зробив ще один доказ, з яким поділився користувач biela Запит файлу, вносячи свій же зміна, і також з тим, я хотів би знати. Я не хочу, що це блок управління S2r800, на якій я намагаюся написати, що будуть проблеми. Але найбезпечніше, що він завжди працював на мотоцикл.
Чекаю вашої зворотного зв'язку.
Ще раз спасибі
привіт, я заявляю, що не знаю добре цю модель мотоцикла, але, поведінка бензонасос я не sebra нормально. Індикатор іммо це нормально, що горить в результаті scodifica.
але ти старий ебу? як ніколи не змінюється?