Сторінка 95 з 111 PrimaПеред ... 45859394959697105 ... ОстаннєUltima
Результати з 941 по 950 на 1107
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    114
    Citazione Спочатку Написав Backgroop Visualizza Messaggio
    Привіт, щоб створити rev limiter карти в питанні, чи краще обмежувачі знаходяться перед карту впорскування
    я забув подякувати я об'єднав в кінці кінців з rev обмежувач

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    259
    мені вдалося подолати межу в 1500 бар rail, завдяки картці, яка завантажується назад, тепер, однак, я повинен зменшити до мінімуму, тому що, здається, рознесло трохи і вимикається, якщо ви залишите його тільки для зчеплення, інше питання, інжектори серії 70cv qnt мг можуть надати max, не руйнуючи їх? спасибі всім
    Алекс

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    259
    для тих, хто хоче вивчити місце тут, це місце, для opel,
    File Allegati Файл Вкладення
    Алекс

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав alex210392 Visualizza Messaggio
    мені вдалося подолати межу в 1500 бар rail, завдяки картці, яка завантажується назад, тепер, однак, я повинен зменшити до мінімуму, тому що, здається, рознесло трохи і вимикається, якщо ви залишите його тільки для зчеплення, інше питання, інжектори серії 70cv qnt мг можуть надати max, не руйнуючи їх? спасибі всім
    А Витратомір повітря у тебе працює?
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Сицилія-Катання...
    Повідомлення
    438
    за умови, що ти не мод p-rail, як мінімум, не привід мазати....
    Якщо ви говорите про речі, які не тут.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    259
    вимірювач повітря працює, мені просто потрібно зрозуміти, що карта, яку особа було високе тиск, як мінімум тому, що я склав іншу карту, натиснувши тільки обмежувачами і не проблема, з картка, що я виклав у попередньому пості, як мінімум, від діагностики opcom мені 39,50 кпа тиску в рампі і 17 мм3 вводять, трохи занадто багато, тому змащують і потім двигун після формальностей не повертався, як мінімум, але вимикається
    Алекс

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав alex210392 Visualizza Messaggio
    вимірювач повітря працює, мені просто потрібно зрозуміти, що карта, яку особа було високе тиск, як мінімум тому, що я склав іншу карту, натиснувши тільки обмежувачами і не проблема, з картка, що я виклав у попередньому пості, як мінімум, від діагностики opcom мені 39,50 кпа тиску в рампі і 17 мм3 вводять, трохи занадто багато, тому змащують і потім двигун після формальностей не повертався, як мінімум, але вимикається
    Я був переконаний, що ви говорите, 75cv, що вже серії тому 1550..

Вибач, але якщо ти торкнувся тиск вже в 682giri двигуна, що хочеш? потім бачу мод в мінус...

перевірте, чи добре, що ти возився трохи на цей файл
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Сицилія-Катання...
    Повідомлення
    438
    Алекс, я знаю, що у мене є трохи плутанини на різних картах карти.
    Особиста думка, мені здається, що ти лицемір, направо і наліво, тому що деякі речі я зробив добре, але помилки на інших тьма-тьмуща....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    259
    ви насправді я взяв приклад від завантаженої карти з back де доходить до 1650 бар, і я там був усередині, так що насос 90cv працює вже на цьому нормальний тиск, не маючи шашки 6J0 я "вірний" на карті вже інформація, що деякі карти я знав, як тиск в рампі і час вприскування, інші йшли в довіру, щоб скопіювати, як наприклад біт 06165C, що від значення 32 виріс до 252 як 06360C в 06368A від 800 зросли на 910, 068516 від 550 до 900, 068518 від 175 до 185 і далі, тепер я зробив карту, де я тільки торкнувся біти обмежувачі, тиск піднімається, але здається, що до 3000 оборотів є порожнеча, і мені відривається турбо без recovery, карту знайдеш розміщена тут
    File Allegati Файл Вкладення
    Алекс

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Сицилія-Катання...
    Повідомлення
    438
    Я не можу дивитися, але, чесно кажучи, сказати, що ви знаєте, карта часу, це трохи занадто.
    Чому я зробив цей мод, тільки на час?

Сторінка 95 з 111 PrimaПеред ... 45859394959697105 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •