мені вдалося подолати межу в 1500 бар rail, завдяки картці, яка завантажується назад, тепер, однак, я повинен зменшити до мінімуму, тому що, здається, рознесло трохи і вимикається, якщо ви залишите його тільки для зчеплення, інше питання, інжектори серії 70cv qnt мг можуть надати max, не руйнуючи їх? спасибі всім
Алекс
для тих, хто хоче вивчити місце тут, це місце, для opel,
Алекс
за умови, що ти не мод p-rail, як мінімум, не привід мазати....
Якщо ви говорите про речі, які не тут.
вимірювач повітря працює, мені просто потрібно зрозуміти, що карта, яку особа було високе тиск, як мінімум тому, що я склав іншу карту, натиснувши тільки обмежувачами і не проблема, з картка, що я виклав у попередньому пості, як мінімум, від діагностики opcom мені 39,50 кпа тиску в рампі і 17 мм3 вводять, трохи занадто багато, тому змащують і потім двигун після формальностей не повертався, як мінімум, але вимикається
Алекс
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
Алекс, я знаю, що у мене є трохи плутанини на різних картах карти.
Особиста думка, мені здається, що ти лицемір, направо і наліво, тому що деякі речі я зробив добре, але помилки на інших тьма-тьмуща....
ви насправді я взяв приклад від завантаженої карти з back де доходить до 1650 бар, і я там був усередині, так що насос 90cv працює вже на цьому нормальний тиск, не маючи шашки 6J0 я "вірний" на карті вже інформація, що деякі карти я знав, як тиск в рампі і час вприскування, інші йшли в довіру, щоб скопіювати, як наприклад біт 06165C, що від значення 32 виріс до 252 як 06360C в 06368A від 800 зросли на 910, 068516 від 550 до 900, 068518 від 175 до 185 і далі, тепер я зробив карту, де я тільки торкнувся біти обмежувачі, тиск піднімається, але здається, що до 3000 оборотів є порожнеча, і мені відривається турбо без recovery, карту знайдеш розміщена тут
Алекс
Я не можу дивитися, але, чесно кажучи, сказати, що ви знаєте, карта часу, це трохи занадто.
Чому я зробив цей мод, тільки на час?