Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати з 11 по 13 з 13

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Feb 2017
    Повідомлення
    19
    Спасибі Алекс, але я вже цю адресу насправді я їх навіть збільшується. Ні-це відповідь, яку я шукаю спасибі. Можливо, хтось на цьому форумі......допоможе крім випросити і просто. ще раз спасибі і гарного вечора.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    259
    Citazione Спочатку Написав PasqualeGt Visualizza Messaggio
    Спасибі Алекс, але я вже цю адресу насправді я їх навіть збільшується. Ні-це відповідь, яку я шукаю спасибі. Можливо, хтось на цьому форумі......допоможе крім випросити і просто. ще раз спасибі і гарного вечора.
    я завжди намагаюся допомогти, щоб те небагато, що я і що я знаю, мені шкода, що не зміг допомогу, добрий вечір, тебе теж з великоднем
    Алекс

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    сицилія
    Повідомлення
    179
    привіт, алекс!я не зрозумів, твоя проблема,твоя машина монтується датчик, який приходить як максимальний тиск читання в 3.00 бар абсолютних,я думаю, що ти не зрозумів концепцію абсолютного тиску,тиску assuluta тиск турбо + атмосферний тиск, що змінюється в залежності від місця, в якому ти зазвичай близько до 1.0.
    я бачив карту, і ви подайте 2.86 до 4000 і 2.52 до 3000 де 2.86 це значення вище, що бачу.я думаю, що ваше читання в правильний діагноз тільки, що перекладачі погано,дивіться, якщо тільки при включеному запалюванні map мірою 0 або 1.
    якщо ти хочеш піднятися prex потрібно збільшити карту, залози не прийде ніколи.
    але турбіна-це орі???

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •