Результати 1-8 з 8

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    190

Nissan Terrano 2.7 125л edc15c2 читання запис

Добрий вечір, в найближчі дні я повинен читати terrano 2.7, що повинні підключити edc15c2 проблема в тому, що я не впевнений, як читати; поясню: півень і ktag не мають у списку ваш автомобіль і не виконують читання в школі, проте, як півень, що kess роблять послідовний, і не було б проблеми, якщо не, що роз'єм для діагностики не є класичною, але прямокутна Для більш kess, я не від вказівки на заходи безпеки, щоб взяти, щоб прочитати, так що я навіть не знаю, код від кабелю або використовувати його, щоб прочитати цей транспортний засіб. Роблячи пошук в посібниках я не знайшов конкретні кабелі для читання цього транспортного засобу.
    Хтось вже стикався з цією проблемою? і хочете, щоб дати якусь пораду. Спасибі і гарної роботи

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Мені здається, гори EDC15c2..
    повинні зібрати EDC 15VMP & MSA15.5
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    190
    Дякую за роз'яснення, тому що мені здавалося, що прочитали про kess, що вважав, як с2, але в будь-якому випадку, завантаживши файл на террано, що у мене в рядів циліндрів, ecm розпізнає його як edc15vmp, останній завжди і т. д. мені показує що встановлює, eprom, 29f400, так що якщо б edc15vmp краще відкрити і прочитати eprom подпаивать. З іншого файлів terrano 2.7 і т. д. мені показує msa15.5 і показує мені, 27c010, що роблячи швидкий пошук, здається, що 27c010 їх 2... Так що я думаю, що це екю, буде краще, якщо ми не змушені робити desolder і читати по-старому.

Спасибі cinqueturbo ти розблоковано я був у фіксованій ви хочете прочитати з бд з розеткою альтернативою. Якщо у вас є що додати або є пропозиції завжди вітаються.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2016
    Повідомлення
    183
    Citazione Спочатку Написав Andrea1 Visualizza Messaggio
    Спасибі cinqueturbo ти розблоковано я був у фіксованій ви хочете прочитати з бд з розеткою альтернативою. Якщо у вас є що додати або є пропозиції завжди вітаються.
    але, крім БД, можна спробувати терморегулятори з іншого протокол для edc15VMP... і якщо ви не піди в той момент відкрити і отпаять ^^ або, може бути, є навіть "boot mode" в маси щось?

Banned
    Дата Реєстрації
    Січень 2016
    Повідомлення
    99
    Якщо вам потрібно купити адаптер спеціально перейти do терморегулятори

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    190
    Я вже шукав схема терморегулятори в документації півня, і я не знайшов нічого Коли мені прийде машина перевірити роз'єм obd і блок управління, який збирає і побачити, якщо я можу знайти рішення.
    Спасибі за підтримку я оновлю, як тільки я новинка.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    EDC15VMP & MSA15.5 і деякі EDC15P збирають два 27C010 від отпаять
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    282
    Привіт
    звичайно 27C010 від розпаювання, як правило, в 2001 році в пуй збирають ecu читати в бд.

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •