слідуючи вашим порадам я змінив тільки біти 6a1ee і 62900, що на адресу 40600 я вважаю, значення "32106" завжди, якщо не коефіцієнт перетворення, 64180 буде сходи, поверніть будь-карту, що буде після , 66280 і 66292 роблять частина картки, що до цих пір мені не ясно, що починається за адресою, 66250, щоб закінчити в 662d0, в той час як в адресу 68aa0 я знайшов усередині іншої карти (я думаю) де bp найвищий зафіксований в 1875 тепер я тільки з цих двох біт модом і управління, в той же час не вистачає дякую за ваші поради і за терпіння, що ти зі мною і з цієї ecu
Є новини, може здатися, що я перевищив ліміт у 1,5 бар тиск турбо, моддінг адреси 61EFC 62902 і 6A1F0 не відривається, хоча я зрозумів, втратити трохи в стрільбі і так я пробував змінити один біт за один раз, щоб зрозуміти, як творець, прийшов до кінця, що біт змінити тільки 2 т. е. 61EFC і 6A1F0 тепер у мене є автомобіль на тест, щоб зрозуміти, чи дійсно ви більше не обмежує, то після крок до збільшення тиску в рампі.
Питання off-topic: я вже змонтовані насос високого тиску 90 к. с так що ви можете безпечно працювати в 1600 бар з форсунок ще оригінальні, але той датчик/регулятор тиску, який знаходиться поруч просто стояв окремо так як є, або треба приїхати в 12 v, щоб активувати його?
Точно, тут не те. Це в карті і дають![]()
Під цю точку зору (виключення) той же fiat![]()
Тихо, у мене FiSuzOpel, я тебе розумію xD
для тих, хто хоче вивчити місце тут, це місце, для opel,
Алекс
за умови, що ти не мод p-rail, як мінімум, не привід мазати....
Якщо ви говорите про речі, які не тут.