Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 19

Обговорення: Читання в jtag

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Повідомлення
    312

Читання в jtag

привіт хлопці, я шукаю деяку інформацію ще про ecu моєї машини mjd 8f2.g2 hw00p sw g201
    коли я відкриваю ksuit, і я хотів би читати в школі це екю, мені інформація про будь-контактний для підключення і schedino деякі зокрема .
    як слід пов'язати саме? schedino, де й знайти?
    в "комплект" я взяв c і schedino marelli, але посилання у мене виглядають як на фото.
    мені хтось може освітлити l ідеї?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    для того, щоб прочитати її в jtag, я залишки дроту (кольорові) безпосередньо на друкованій платі в його смол, або, використовуйте schedino з убирающимися голками, деякі, якщо вони побудували, починаючи від bdm завжди marelli, але пам'ятай, що змінити або посилання, у будь-якому випадку, якщо у вас є kess оновлено до 4.036 ти повинен читати і писати з бд без проблем.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Повідомлення
    312
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    для того, щоб прочитати її в jtag, я залишки дроту (кольорові) безпосередньо на друкованій платі в його смол, або, використовуйте schedino з убирающимися голками, деякі, якщо вони побудували, починаючи від bdm завжди marelli, але пам'ятай, що змінити або посилання, у будь-якому випадку, якщо у вас є kess оновлено до 4.036 ти повинен читати і писати з бд без проблем.
    Доброго ранку, Іване, і спасибі за відповідь. Я як kess, що кв і найближчим півень. Про schedino, де я можу його знайти?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав salvatoreragonese Visualizza Messaggio
    Доброго ранку, Іване, і спасибі за відповідь. Я як kess, що кв і найближчим півень. Про schedino, де я можу його знайти?
    В мережі знайти все, що хочеш, але без діми, що тримає з schedino ти дуже мало....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Повідомлення
    312
    Citazione Спочатку Написав Errecinque Visualizza Messaggio
    В мережі знайти все, що хочеш, але без діми, що тримає з schedino ти дуже мало....
    Тобі теж добрий ранок errecinque. Ви з дімою, але в мережі я, здається, знайшов тільки ті, що для читання в bdm

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Повідомлення
    312
    Спасибі, Метью, я знав, що були різні! Тільки вони знаходяться? У будь-якому випадку, це не проблема читати, тому що в будь-якому випадку у мене кесс.. це було для профілактики, особливо, якщо трапиться який-небудь новий автомобіль, я йду без думки в jtag

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Повідомлення
    312
    Citazione Спочатку Написав matteosr Visualizza Messaggio
    Близько 600 євро ви знайдете комплект з 19 адаптери відмінної якості, зроблено в єс, що також включає в jtag, за ціною 1300 євро.

Якщо хочете пораду, щоб marelli візьми я термінал, який є великим, спробуйте звернутися до дилера, італійський c r, і нехай вони таким чином, якщо ви застосовуєте знижку, що було до 30 квітня, то платити sciochezza.

Або в якості альтернативи є mpps v18 клон, що для того, щоб 90/100 євро відмінно працює на мареллі і все в бд, а також обчислює chk в письмовій формі.

З kess є тільки запис flash, я з терміналу mpps і fgtech кричи, ти робиш все, мікро flash eeprom все бд, не відкриваючи їх ( вони дійсно паршивий, щоб відкрити)
    прости мене, що б я цього терміналу?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Повідомлення
    312
    Я зрозумів, на даний момент я просто хочу купити його schedino

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    якщо хочете рада-роби, як я", я зварив плоский кольоровий на schedino marelli в bdm, прямо над голками, звідки стирчать, слідуючи схема jtag, що ти свій інструмент, так що ви можете використовувати його для всіх, і дві задачі ,bdm і jtag, ти скоро і дешево.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Повідомлення
    312
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    якщо хочете рада-роби, як я", я зварив плоский кольоровий на schedino marelli в bdm, прямо над голками, звідки стирчать, слідуючи схема jtag, що ти свій інструмент, так що ви можете використовувати його для всіх, і дві задачі ,bdm і jtag, ти скоро і дешево.
    Привіт Іван, дякую, йди пару фото від мене побачити?

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •