Так, якщо ви берете Na панда 4x4 робить те ж саме (від якої виходить файл орі, що я використовував).
Ок, чому, це просто, якщо ви знаєте, що![]()
Якщо ви 6jf, то ви можете змінити і лінійні) тільки для того, щоб мати читання від діагнозу і можливого відновлення у значення, яке ви задали.
Якщо ви на 6f3 немає dpf, стоїть вище.
Якщо ви на 6f3 з dpf, потрібно змінити і лінійними, в іншому випадку ви з-під контролю і управління в депресії.
ок, спасибі, як і раніше, тому варто поставити і змінити один 4-контактний тип 147 або 159 таким чином, щоб не втратити recovery, тепер мені нічого не залишається, з'ясувати, які біти обмежувачі, дотримуючись весь піст і шукаючи значення 1500 на всю карту, вийти з багатьох адрес, деякі навіть пов'язані з контрольної точки, що належать до оборотах з декількох карт
Так, але не просто поставити датчик...також Необхідно лінеаризувати
необхідно відзначити, що один з бітів обмежувачі зі значенням 1500 порівнюючи мою карту, щоб з цього поста я знайшов, і розташований за адресою 061EFC (max. надлишковий тиск у порівнянні з P. ATM), в той час як інший біт обмежувач, який знаходиться поруч, що повинно бути 061F52 я вважаю, зі значенням 65535, що, мабуть, не відноситься до тиску турбо
Я хотів допомогти, ділячись цей аркуш excel, що містить адреси і карти, сьогодення і шукає досі, в моєму ебу встановлений на opel corsa c 1.3 cdti 69cv Marelli Num HW: 01246JO01D No SW: 1320X177 Частини. Num:: 55187472 Cod ОМО: 0400163
я сподіваюся, що я зробив, що завгодно, за будь-які помилки trascrittura, дайте мені знати