Сторінка 53 з 55 PrimaПеред ... 3435152535455 ОстаннєUltima
Результати з 521 з 530 з 541

Обговорення: EDC16C - давайте вчитися!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    67
    Я приклав в дискусії про swirl ці мої файли, є оригінал, тобто те, в даний час в бу (що він чужий зоні змінений в кінці кінців) і тоді є те, що я почала виправляти, виправляти заключна частина.

Я сподіваюся, що посилання працює, тому що з мобільного телефону я не робив вибору файлу, з коробки вкладень.
    Тоді чекаю від тебе інфо, спасибі
    Гарне неділю
    MCDJ90

http://www.professionalchiptuning.ne...4&d=1484924082

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав MCDJ90 Visualizza Messaggio
    Здрастуйте, деякий час тому я просив роз'яснення про те, як скинути dtc, я два код помилки, який я хотів би викреслити, я P2008 і P2014, якщо ви можете apiegarmi, як приступити до dividuare правильні біт modoficare так, щоб почати краще розуміти один одного навіть на це.
    Найближчим часом і привітання.
    MCDJ90
    Дисплей 8-розрядний. Скинути 1C8C47 1C8C48

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    67
    Спасибі велике за відповідь, я спробую себе сьогодні, таким чином, повинен мати завершений файл, нарешті.
    Але ти, щоб зрозуміти, як ви там? Я читав на форумі, начебто do формула, але і змінює значення (якщо не помиляюся дивіденд залежно від виробника.
    Я хотів би дізнатися ������

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Спасибі велике за відповідь, я спробую себе сьогодні, таким чином, повинен мати завершений файл, нарешті.
    Але ти, щоб зрозуміти, як ви там? Я читав на форумі, начебто do формула, але і змінює значення (якщо не помиляюся дивіденд залежно від виробника.
    Я хотів би дізнатися ������
    Формула : адреси помилка, яку потрібно видалити (шукати значення Pxxxx в hex файл) - адресу початку таблиці dtc. Отриманий результат необхідно розділити на 2 (у цих ecu fiat) і додається до адреси таблиці switch, щоб знайти біт скидання. У тебе є файл, ти його результати, зроблено 2 рахунки зворотні і почав розуміти що-то

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    67
    На жаль, я не знаю, де починається таблиця dtc і в таблиці dtc switch, однак, почати, щоб спробувати зробити деякі розрахунки, виходячи з ваших результатів, спасибі як завжди за допомогу, яку ти мені даєш! Для тебе здасться, фігня questaoperazione, але для мене, що я вчуся, я думаю, достатньо.

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    На жаль, я не знаю, де починається таблиця dtc і в таблиці dtc switch, однак, почати, щоб спробувати зробити деякі розрахунки, виходячи з ваших результатів, спасибі як завжди за допомогу, яку ти мені даєш! Для тебе здасться, фігня questaoperazione, але для мене, що я вчуся, я думаю, достатньо.
    Ми всі через це пройшли на початку це нормально, що вам здається складним, але якщо ми не ляскає і ніс, щоб зрозуміти причини і зробити очі в зони, в 2d ніколи не зможеш

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    67
    Може бути, може бути, я знайшов адреси, я зробив деякі випробування, і з двох значень, які я взяв у якості еталону, я вважаю, з двома результатами, відповідно, на p2008 і біт скидання 1c8c48, в той час як за p2014 це 1c8c47, вірно?

Постараюся зробити інші тести, за іншими кодами помилки прийняті в разі, (у мене є один відносно датчик температури палива, спробую, а потім спробую якийсь інший, що я знаходжу в таблиці.

Коли ви робите пошук значення в шістнадцятковому йдуть так багато разів, лише один sintrova в області таблиця dtc?
    Досі не можу на перехоплення, і я пішов трохи правила, я сподіваюся, що зловив!

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Може бути, може бути, я знайшов адреси, я зробив деякі випробування, і з двох значень, які я взяв у якості еталону, я вважаю, з двома результатами, відповідно, на p2008 і біт скидання 1c8c48, в той час як за p2014 це 1c8c47, вірно?

Постараюся зробити інші тести, за іншими кодами помилки прийняті в разі, (у мене є один відносно датчик температури палива, спробую, а потім спробую якийсь інший, що я знаходжу в таблиці.

Коли ви робите пошук значення в шістнадцятковому йдуть так багато разів, лише один sintrova в області таблиця dtc?
    Досі не можу на перехоплення, і я пішов трохи правила, я сподіваюся, що зловив!
    Залежно від коду помилки можуть essercì більше, ніж один біт в таблиці dtc, що, однак, є добре розмежовані і впізнаваною форми. Все, що виходить за межі цього, не вважається

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    67
    Отже, давайте подивимося, якщо я зрозумів, і якщо я зробив все правильно.
    Якщо я хочу скинути dtc, пов'язані з помилкою (приклад) P0237 повинна призвести до нульовий біт 1c8c05
    У той час як для помилки P4101 біт 1c8b79.
    Я знайшов правильні дані щодо початку таблиці?
    Ви можете підтвердити чи спростувати?
    Привітання.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    67
    Упс, невелика граматична помилка!
    Хотіла написати, якщо хочеш скинути, я прошу вибачення, але після робочого дня відбувається!

Сторінка 53 з 55 PrimaПеред ... 3435152535455 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •